[]

Londra gece hayatı

Açık konuşayım şimdi: hedef sarışın fıstıklar:)Londra gece hayatının tecrübeli abilerinin tavsiyelerini beklemekteyim şöyle fazla tuzlu olmayan, kız/erkek oranının yüksek olduğu clublar, barlardan tecrübe ettiklerinizi özelden ya da açıktan yazabilirsiniz. Böyle sorunca da abaza, barzo gibi izlenim vermiş oldum ama Cem Yılmaz anlatıyordu ya, askerde san Joseph mezunu yeter lan ben de koyacam diyormuş ya o hesap benimki:) Hintlinin, zencinin ellerinde püskevitler, kolarında, kucaklarında sarışınlar görünce bizde niye yok diye isyan edip bu soruyu soruyorum.




 
sarisin ingiliz icin londra disindaki bolgelere yoneleceksin, enfield civarinda vardi bitane ama pasaport'a bakip aliyolardi son zamanlarda apaci hucumundan dolayi, ismini unuttum maalesef.


  • lutah  (14.07.14 21:36:54 ~ 21:37:18) 
@mavijojobatanecigi zeki arkadaşım Konya'da olsam niye Londra'dan tavsiye sorayım. Londra'da sarışın az diyen adam çarpılır bu ramazan günde yeminle:)


  • speedy  (14.07.14 21:39:05 ~ 21:43:25) 
Para sovu yapmayacaksan ya da olaganustu bir vucut/tip yoksa bu hayallerinden vazgec. Ortanin altindaki kisilerle iletisime gecme sansin olur sadece.

Oneri istiyorsan fabric cok guzeldi
  • protector  (14.07.14 22:05:00) 
Öncelikle bir süredir Londra'da yaşıyorum. Protector'ın dediği paran olucak, olağanüstü vücut/tip olacak tespiti klasik, dünyanın her yerinde geçerli temel gerçeklerden bir tanesi. Fakat "bunlar olmazsa hayallerinden vazgeç" kesinlikle yanlış bir ifade. Ha gündüz vakti, tube girişinde, çıkışında, kafede bilmem nerde kızlara teklif edeceğim diyorsan O zaman protector'ın dediği para, vücut olayı olmazsa olmaz. Ama Londra gece hayatı, gündüz 12'deki gibi değil, alkolün su gibi aktığı, ayık adamın olmadığı ortamlar. Gece otobüsünde bile işeyen, kusan, striptiz yapacak kadar uçmuş tiplere millet dönüp bakmıyor bile, normal her şey. Cuma, cumartesi geceleri yaşadıklarımı, gördüklerimi anlatırsam İngiltere vizesi için sistem kitlenir, yığılmalar, kuyruklar oluşur:) Bir sürü iğrençlik de cabası. Ama bu bar, club ortamlarında insanın kendi tipini bilmesi ve doğru kızlara hamle çok önemli. Bunlar da hep tecrübe ile, hatalardan ders çıkararak, reddedilerek oluyor. Bu demek değil ki x kadarlık adam 3x'lik kıza yazmasın, 3x'liğe yazsın ama 5x'liğe yazmasın. Çünkü burda rugbyci vucütlu tipler, bebek yüzlü sarışın Brad pitt'ler, hipster akımını başlatan şekilli pçler, ceo gibi giyinip ortalığın amına koyanlar neler var neler. Bu adamlar Türkiye'de olsa zaten, önemli bir kesim kitlesel olarak gay olur. İlk zamanlar ben de bu yakışıklı erkek güzellerini görünce moralim bozuluyor, nerdeyse depresyona giriyordum. Ama bir taraftan da at hırsızı tipli, sizden çok daha çirkin tiplerin de olduğunu ve bunların yanındaki güzel kızlar benim moralimi düzeltiyor, hayata tutunmamı pes etmemem gerektiğini tokat gibi çarpıyordu:) İtalya ve Fransa'da 1-2 yıl yaşadım. Ordakiler ırkçı, göçmenlerden nefret ediyorlardı, Afrika'dan her 5 dakikada bir mülteci botu sınırlarına girmeye çalışıyor, onları anlıyorum. İngiliz kızları öyle değil, yerim onları:) Ha dersen bunca gereksiz belki de sikko bilgi şey yazdın, hani mekan tavsiyesi? Valla türklerden bıktım hocam, ya barzolara denk geliyorum ya zengin, züppe Türklere. O yüzden isim verip, reklam yapmıyorum.


  • neck_and_neck  (14.07.14 23:38:09 ~ 15.07.14 00:00:03) 
Kategorizasyon yapıp sarışın yazdık diye mi cevap gelmiyor? Beyaz tenli, süt gibi olsun, sarışın olmasa da olur.

Böyle yazınca da ırkçı gibi oldum. Zenci de olur, onlar da insan:)

Neyse özüme döneyim. Nefes alsın yeter:)

Soru: hani kız gruplarının gidip, dağıttığı yerler falan işte.
  • speedy  (15.07.14 00:24:05 ~ 00:25:56) 
@mavijojobatanecigi soho civarına gitmiştim geçenlerde, tam da gay pride haftasına denk gelmişiz, öğle pride'dan gelen gecelere akmış:) Yolda zor yürüdüm, el sallamalar, hello demeler, öpücük atmalar, namusumu zor kurtardım:) Bir daha gitmem o soholara


  • speedy  (15.07.14 00:31:10) 
türkler olarak ingiltere gece hayatı hakkında çok bilgi sahibi değilizdir. bilgi sahibi gibi davranırız. verimli tavsiyeler alabileceğini sanmıyorum. tavsiyem "what to do tonight" veya "where to go tonight" tarzı özellikle ingiliz menşeili sitelere bak.


  • il padrino  (15.07.14 05:07:33) 
King's Arms
Fabric (x)
Roundhouse (x)
The Den
Koko (x)
Apres

22 / F / LANDAAAN
Yanina (x) koyduklarimda cok saglam uyusturucu muhabbeti doner, ellerinde ici su dolu pet sise tasiyan insanlardan anlayabilirsin zaten
  • düşünüyorum öyleyse vurun  (15.07.14 05:20:19 ~ 16:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.