[]

Koltukları verecek yer bulamıyorum, ne yapabilirim?

Merhaba,

Aşağıdaki duyurudan görebileceğiniz üzere, koltukları verecek yer arıyorum. Herhangi bir para talebim yok ancak sadece 1 çekyat ve 1 koltuk olduğu için eskiciler taşımak istemiyor. Evden kendi kendime çıkarma şansım da yok. Ne yapabilirim ben? (git: 804238)


 
facebook freecycle istanbul grubuna yazın.


  • whoosie  (14.07.14 09:10:54) 
Kapiciniza veya varsa temizlige gelen hanima soyleyebilirsiniz, onlar kendileri icin alabilir ya da cevrelerindeki ihtiyac sahiplerine iletebilirler. Universitelerin freecycle gruplari da bir secenek.


  • fotrsapka  (14.07.14 09:17:41) 
Sizin orada ikinci el eşya satan yer yok mu? Bu tür çekyatlar adamların işine yarar, alırlar, para bile verirler, bir fotosunu çek ve adamlara göster. Eğer ikinci el eşyacı yoksa gece operasyonuyla çöp konteynırının yanına koyabilirsin. Balkonun müsaitse ateşe verip yakabilirsin (metal aksamı kalır onları da parçalayıp çöpe atabilirsin), eline bir balta alıp parça parça bölüp, çöpe atabilirsin.
Yakın zamanda koltuk takımı + 1 çekyatımı ben de elden çıkardım, bu ihtimalleri göz önünde bulundurdum, neyse ki ikinci el eşya satan bir yere cüzi bir miktar karşılığında sattım. O almasaydı, balkonda parçalayıp her gün bir parçasını çöpe atacaktım.

  • Tutkun  (14.07.14 09:17:52) 
bence bir ilan açıp ihtiyaç sahibi birilerini tanıyanlara aracılık olabilirsiniz. modlardan duyurunuzu bir süre üstte tutmak isteyin.


  • dessy  (14.07.14 09:19:01) 
cagdas yasami destekleme dernegi'ne verirseniz onlar da ihtiyaci olan kiz ogrencilere veriyor. bir dernek yetkilisi tasimacilarla birlikte kapinizdan aliyor boyle bir durumda.


  • yigitovic  (14.07.14 09:20:27) 
benzer bir sorunu yaşadım.Çok iyi durumdaki bir koltuk takımına spotçular 50 tl verdi.Hadi len diyip başka seçenek aramaya başladım.Belediyelerin yardım yapan kısımları olabilir.Bayraklı belediyesi ilgilendi.Koltuk takımını geldi aldı götürdü ve ihtiyaç sahibinin evine kurmuş.Ben memnunum şahsen.En kolayı ise kapıcı.söyle alır.hem o ekmek yer hem de iyi olur.


  • bdsm izmir  (14.07.14 09:28:54) 
biz 2. el dükkanına para da vermeyin yeter ki bunları çıkarın evden dedik. koltuk takımı ve vitrin vardı, ev de asansörsüz 5. kattı. çıkarmadılar. bize daha yenileri lazım elimizde kalır dediler. belediyeye sorun demişlerdi kendimiz indirdik. sosyal market gibi bir oluşum varsa oturduğunuz yerin belediyesinin oraya sorabilirsiniz.


  • merena  (14.07.14 13:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.