[]

Avrupa'da 10 gün

Aralık ayında Avrupada tek bi ülkede 10 gün geçirecek olsanız neresi olurdu?

Ben sıcak olur diye İspanya veya İtalya düşündüm.

Edit: Avrupaya ilk kez gidicem. Kış ayına denk geldiği için ve zaman kısıtlı olduğu için başka ülkeleri gezemem. O yüzden gitmişken güzel bir yere gideyim diyorum.

 
İtalya +1. Hem o kadar soğuk olmaz hem gezilecek çok yer var. Roma, Vatikan, Floransa, Napoli, Milano, Venedik etc. etc. 10 gün tek bir şehirde geçirmek için uzun zaman.


  • zero times infinity  (13.07.14 21:44:14) 
italya daha güzel bi seçenek bence tarihi açıdan. barcelonayı da çok methediyolar ama sen bilirsin ben ikisine de gitmedim henüz


  • boyle pust gibin ibne gibin bisey  (13.07.14 21:45:49) 
Fransa mans denizine kıyısı olan bir yer olabilir. Hanflaur gibi..


  • rubiks cube  (13.07.14 21:49:50) 
italya da hakketane yapilacak gezilecek cok sey var hem de keyifli ve iliman bir ulke.
kar yagarsa italya cok riskli yalniz. 1 saat kar yagdi diye ulusal olaganustu hal ettiler bi kac yil once. adamlar bisey olsa da tukkani kapatip gitsek derdinde. dukkan dedigimde muze, sinema, restoran, turizm danisma ofisi, metro, otobus, havaalani aklina ne gelirse. ha kirk yilin basinda kar yapgiyor kar, bizim izmir gibi, o da sansina kalmis artik.

alternatif olarak ispanya dusunulebilir, italya kadar cok yapilacak sey olmasa da sonucta orasi da keyifli bi ulke.
  • nicki martin  (13.07.14 21:53:57) 
aralık ayında ispanya gerçekten buraya göre oldukça sıcak oluyor ama aynısını italya için söyleyemiycem. yine de seçecek olsam ben de ispanya veya italyayı seçerdim.


  • in vino veritas  (13.07.14 22:02:14) 
Fransa; paris lyon strasburg touluse bordeaux


  • merkezefendi  (13.07.14 22:05:10) 
londra


  • roy keane ve giggs reyiz  (13.07.14 22:45:08) 
italya'da yazın 10 gün geçirmiş ve 5-6 kere ispanya'nın çeşitli yerlerine gitmiş biri olarak ispanya diyorum
ama ispanya büyük bir ülke, ordan oraya gitmek tahmin ettiğinden daha çok zaman alır

  • la noix  (13.07.14 23:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.