[]

Instagramda dünya güzeli kızlar var ama bunlar nerede?

Instagram'da neredeyse tüm kızlar kusursuz gözüküyor. Ama sokakta bu güzeller yok. Size de instagramın yalan yanlış yürümeler yaptırdığı oluyor mu?

Bu mecrada erkekler yine olduğu gibi -kepçeyse kepçe mesela- gözükürken kızlarımızın adriana limaya dönüşmesi adaletsizlik değil mi?

Kendinize benzemeyen fotoğraflar koyarken içiniz rahat ediyor mu?

 
sosyal medyayı insanların %80i ego şişirmesi adına kullandığı için çok normal değil mi? sence bir kadın neden çirkin fotoğrafını koysun ki? sosyal medyada mutsuz insan gördün mü ya da? herkes zengin, mutlu, yakışıklı/güzel, kültürlü sosyal medyada.


  • tuborg yesili  (13.07.14 20:47:00) 
kizlar bu fotograf isini super beceriyor. takdir etmek lazim. tabi bu gunde 2 saat fotograf cekilmekle ugrastiklarindan olabilir. ben mesela bir erkek olarak nadir cekildigim fotograflarda normal halimden cok daha cirkin gorunurken, normal halinden daha cirkin gorunen bir kiza tanik olmadim. ugrasip en dogru aciyi buluyorlar hepsi.


  • jangbogo  (13.07.14 20:48:39) 
yedik onları biz kusurumuza bakma.

www.viraligo.com
  • ufukcel  (13.07.14 20:50:14) 
"o filtreyi kaldır da yüzünü görelim" yaz fotonun altında. bak bakalım ondan sonra ne kadar çirkinleşiyorlar.


  • badiparmagi  (13.07.14 20:50:21) 
Yav özellikle soruyorum çünkü bir tane denk geldim böyle. Kız like rekoru kırmış çok da güzel gözüküyor. Gerçekte gördüm cildi bozuk, gözleri bile farklı. Hadi ışıktan cildi düzeltirsin de gözlere kirpiklere ne yapmış. Güzelleştirme programları falan mı var?


  • ferdinand griffonn  (13.07.14 20:54:05) 
kadınların avantajı daha fazla, makyaj yapabiliyoruz bir kere. Doğru yapılan bir makyaj kişiyi
çok değiştiriyor. instagrama da çirkin fotoğraf koymaz kimse

  • rock n roll  (13.07.14 20:55:59) 
bi ton efekt photoshop tekniği var. ve asla ilk çekilen fotoğraf koyulmuyor. en güzeli çekilene kadar denemeler denemeler, böyle bir arkadaşım vardı sayesinde fotoğraf çekinmekten nefret ettim zaten sevmezdim ama artık nefret ediyorum.

her neyse internette gördüklerine güvenme. sadece bir makyaj bile çoğu kadını çok değiştirir. hani derler ya bir kadını mutlaka makyajsız görün öyle karar verin diye çok doğru.
  • tuborg yesili  (13.07.14 20:58:43) 
retrica'nın bok yemesi.


  • [silinmiş]  (13.07.14 21:06:33) 
Ben yıllardir gördüğüm dibindeki insanları bile instagramda tanıyamıyorum. Makyaj, efekt falan derken çok degisiyorlar.


  • Lim5  (13.07.14 21:13:33) 
Ya Kizlar sadece tek bir acidan cok guzel gozukuyorlar.. ya da yozgatta oturuyorsun.


  • ibomiu  (13.07.14 21:25:19) 
instagramda kendi fotograflarını paylasan kızlara ve erkeklere sinir oluyorum. takip de etmiyorum. dolayısıyla sokakta hüsran=yaşamıyorum.


  • slalom  (13.07.14 22:11:35) 
Dakikada 20 tane fotoğraf çekiyor kardeş o kızlar.


  • arnold schwarzeneger  (14.07.14 09:06:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.