[]

Erkekler ucuza nasıl iyi giyinir?

Mağazadan alışveriş yapan biri olarak dockers tarzıyla giyiniyorum ama bir pantalona 200-250 tl vermek zor oluyor. tamam, kesim, model, kalite hepsi güzel ama biraz çeşitli giyinmek isteyince bütçe kaldırmıyor.ayakkabı desen daha büyük dert ama o sağlığı doğrudan etkilediği için paraya kıyıyorum, yine de tavsiyelere açığım.

Çevremdeki kadınları görüyorum, her şeyi internetten kelepir fiyatlara alıyorlar.erkekler çok para harcamadan nasıl iyi giyinir, var mı bir formülü?

internetten alışverişe bir türlü ısınamadım.

 
uzun vadeli düşünerek alışveriş yapacaksın bu durumda. yaz sonu indirimlerinde bi sonraki yaz giyeceğin şeyleri alacaksın, kış için de aynısı. fabrika satış mağazası gibi yerleri de öğrenmen iyi olabilir. mesela mavi jeans'in bayrampaşa'da böyle bir mağazası var, geçen yaz sonunda o sezonun tshirtlerini 5 liraya satıyorlardı. gibi gibi şeyler.


  • 10032007  (13.07.14 20:25:29) 
Sorduğuna göre muhakkak +25sin.
15-20 civarı kurtarıyorda sonrasında olmuyor.

Hani kelepir düşürmek istiyorsan internette dolaşman gerekir, bende çok sevmem ama kimi zaman iyi markaların ciddi indirimleri oluyor. Tabi bedenini denk getireceksin vs ben yapamıyorum mesela.

Ama mağazalardan alacak olursan öyle bir şansın yok. Yani ben bulamadım. Dünya para bayılıyorum ama güzel kıyafetler gerçekten. Onun haricinde ucuz mal kendini net bir şekilde gösteriyor.
  • air  (13.07.14 20:28:54) 
Lcw ve defactoda da bu tür pantolonlar var. Outlet de gezebilirsin


  • rubiks cube  (13.07.14 20:35:26) 
kadınlar ucuza giyiniyor ama hergün farklı giyiniyor bizle aynı hesaba geliyor. dockers gap zara pantolon gömlek ayakkabı 400-450 tutuyor takım ama uzun süre giyinebiliyorsun. hergün farklı bi kombin giyinme zorunluluğu görmüyorum ben kendimde erkek olarak. bedenlerini öğrenip internetten alışverişe de yönel hafiften.


  • tescillimarka  (13.07.14 20:35:31) 
Bitt pazarları... 25 liraya bir senelik kıyafet alıyorum. Takip etmek, kovalamak lazım ama...


  • helios  (13.07.14 21:00:39) 
istedigin markada hangi bedenin sana uydugunu biliyorsan internetten cidden ucuza alabilirsin bir ton markayi. Bir de yerli markalara bak daha cok derim cunku dockers filan turkiye'de efsane sacma fiyatlara satiliyor. ayni sey GAP ya da Tommy icin de gecerli.


  • fortisvita  (13.07.14 21:04:18) 
iyi giyinme anlayışın marka giymek mi?


  • patr  (13.07.14 21:44:41) 
250 liraya colins'ten 3 tane pantolon alırsın.


  • spirit crusher  (13.07.14 23:16:32) 
lcw, defacto, colins gibi yerlerden alışveriş yapmıyorum artık çünkü kıyafetleri ilk yıkamadan sonra paçavraya dönüyor. (kot pantalonlar hariç)

marka giyinmek umrumda değil açıkçası, kullan at kıyafet giymek istemiyorum sadece.dockers o standardı sağladığı için örnek verdim ama tek renk tişörtlerde erdem'den (marka) giyiniyorum mesela.
  • uzdeniz  (14.07.14 10:11:26 ~ 10:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.