[]

ozel sağlık sigortası hakkinda bilgisi olan

simdi ben de 28lik şu genç yaşımda patlamis bir bel fıtığı çıktı. ameliyat olmak istemiyorum. ssknin fizik tedavisiyle gecmedi. ozel bir klinige gittim bazi turkiyeye yeni gelmis fizik tedavi cihazlari var. ama ssk geçmiyor ve cok pahali. Anlaşmalı olduklari sigorta kurumlarindan sogorta yapsam olur mu diye düşünüyorum. bana bu konuda akil verecek biri var mi.

anlastiklari yerler
Anadolu Hayat Sigorta
- Güneş-Med-net Sigorta
- YapıKredi Sigorta
- Genel yaşam
- Ergo İsviçre
- Başak Gruopama
- AK Sigorta
- AXA Sigorta
- İş Bankası
- Halk Bankası
- Allianz Sigorta

 
çok detaylı bilmiyorum. ancak hastalığınız tescillendiğine göre sigorta şirketide bayaa kitlemekten başka bir şey yapmayacak.


  • qxgviper  (13.07.14 17:26:06) 
Ozel sagli sigortasi 2.500 civari en dusugu. Ben birkac once yaptirdim ordan biliyorum. Ozelde fizik tedavi 200 civari*10 seans olsa en az saglik sigortasi karli. Hem hastane yari yariya indirim yapip oyle prov. Aliyor. Lmitin bitse bile yari fiyatina ozel hastanede tedavi olabilirsin. Yatarak tedavi de hic odemiyorsun.


  • yaramazkediyim  (13.07.14 18:19:23) 
sen sağlık sigortası yaptırmaya kalksan fıtığın oldugu için o maddeyi devre dışı bırakırlar ve fıtık tedavisinden yararlanamazsın. böyle olmasa bile aşırı bir fiyat çıkarırlar astarı yüzünden pahalıya gelir.

mesela sağlık sigortasını yaptırdın ve ardından tansiyonla ilgili bir hastalıgın çıktı. bu ve bununla ilgili seçenekleri sağlık sigortası kapsamından çıkarıyorlar hemen. bir kaç arkadaşımın başına geldi.
  • nun  (13.07.14 18:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.