[]

Ankara Atatürk Lisesi - Sıhhiye?

Ankara'ya gelmiş gezmişliğim yok hayatımda, ilk defa haftaya cumartesi gidecem.

Gideceğim adres:

ANKARA ATATÜRK LİSESİ (B BLOK)
SEZENLER CAD. NO:11 SIHHIYE / ÇANKAYA

Otobüsle geldiğimi düşünürsek otogardan ne kadar sürede ve ne şekilde ulaşım sağlayabilirim bu adrese? Ankara'da kimsem de yok sanırım.

Teşekkürler.

 
Otogardan ankaraya bin.
Demirtepe duraginda in.
Kime sorsan gosterir, duraktan sonra 5dk surmez.
  • de jure  (13.07.14 13:39:09) 
otagardan metroya yani ankaray diyorlar ona bin kardesim. giselerden kart alman lazim. 2 lik kart yeter
kizilayda duraginda in. bundan sonra 3 olasiligin var.
birinci yer yuzune cikip otobuse binmen. otobusle en fazla 3 dakika surer. bu arada otobusler parali ve kartli olmak uzere ikiye ayriliyor.

2. olarak yer yuzune cik direk kizilaydan sihhiye yuru.
5 dakika surer.

son olarak da ankaraydan inince yukari cikma orda bir de metro var metroya bin sihhiuede in bu daha uzun surer bekliueceksin falan.

tavsiyem yurumen.

bu arada demiretepe duragi cok alakasiz gibi.
  • kutsalbok  (13.07.14 16:15:44 ~ 16:32:50) 
Sen beni dinle hocam, gençliğim oralarda geçti.


  • de jure  (14.07.14 02:03:22) 
demirtepe +1
kızılay'da inersen bu yaz sıcağında okula vardığın anda sucuk gibi terlersin.

demirtepe durağından inince okulun duvarı 50, giriş kapısı ise 150 metre.
  • makineci  (14.07.14 02:21:21) 
kızılay da bir alternatif, ancak de jure'nin dediği gibi aktarma, indi-bindi yapmak, üstüne de fazladan yürümek istemiyorsan demirtepe durağında in.


  • sevgikusunkanadinda  (14.07.14 02:55:27) 
de jure haklı.

sıhhiye olarak yazıyor, ancak bulunduğu yer sıhhiye semtinin demirtepeyle birleştiği noktada. Sıhhiyeden ziyade Demirtepe'ye yakın..
  • stimpak  (14.07.14 03:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.