[]

Kafayı yemek üzereyim sanırım

Bunları yazmak için çok düşündüm. Ama içimi dökmek istiyorum. Kurallara uygun değilse de umurumda değil silsin modlar. Hem nasılsa hepiniz benim için varsınız yada yoksunuz bilemiyorum. ( truman show mode on )

Kendimi beğenmiyorum. İki kelimeyi bir araya getiremiyorum. Hiç yeteneğim yok sanırım. Başarılı de sayılmam. Her şeyin ucuzunu alırım. Çok para harcamam zaten paramda çok yok. Kilom var ama. Sevgilim yok nasıl olur bilmiyorum. Olsa da beni tanıdıktan sonra kaçar gider muhtemelen. İlgi çekici bir sohbetim yok. Takip edilen değil takip edenim hep. Sözüm fazla geçmez ama verilen görevi anında yerine getiririm. Çok ve boş konuşurum bunu en yakınlarımda söyler. Etrafımda bana saygı duyan kimse yok. Düzgün giyinmeyi de beceremem. Körü körüne tutulduğum şeyler yoktur. Apolitik bile diyebilirsiniz. Arayanım soranım yok kimse halimi hatırımı sormaz. Belki işi duşen biri olursa arar. bende atmam kimseye mesaj.

Sadece cumartesi geceleri değil her gece evdeyim. Dışarı çık demeyin. Çıkınca da ağzını açmadan dolaşıp eve gidiyorum. Neredeyse tüm canlılarda olan çiftleşme ve üreme isteği hiç yok bende. zaten sahip çıkma duygumda yok. baba olmaz sanırım benden.

Acaba bu hayattaki görevim ne ? Pek işe yarar bir şey gibi durmuyorum. Yanlışlıkla mı geldim bu dünya ya. Gitmeli miyim acaba ? yoksa böyle sıkıcı böyle sıradan hayat olmaz bence.

 
Kaç yaşındasın ?


  • jimmy  (13.07.14 03:32:11) 
Duyurularına baktım da..
Hala psikoloğa gitmedin anlaşılan. Profesyonel destek şart.
Çözememişsin hiçbir şeyi.
  • hayal bilgisi  (13.07.14 03:38:47) 
Mevcut karakterin ile, yasayan insanlarin neredeyse hepsinden daha zararsizsin bence. Her insanin hayatinda senin gibi bir arkadas bulunmali derim.


  • ketchup  (13.07.14 03:39:04) 
bir çok insanın hayatında bu tarz dönemler oluyor hocam. şimdi diyeceksin benimki dönem değil hayatımın tamamı amına koyim diye de inan bana bu bir dönem. böyle işte kimisinin 1-2 hafta sürüyor kimisinin yıllarca. ama elbet bitiyor geçiyor gidiyor,ilerde hatırlandıkça gülümseniyor . ben miye böyleyim , çok kötüyüm ya triplerine girmene gerek yok . er geç her alanda işler yoluna girer seninde çabanla tabi. sıkma canını biraderim.


bu arada yaş kaç sorusu istemsizce aklıma ozan güvenin olayını getirdi aklıma , güldüm lan baya :))
  • cekingen fil  (13.07.14 03:44:14) 
birader yanlis anlama ama sunu okuyunca acip bi eski duyurularina baktim.

en az 5 6 gonus isi mevzin var hepsi de cok ayri uclsr hani bunar uzerinden bir yorum yapiyim diyecegim ama valla cok tuhaf lan.
geri kalan duyurularinda bir garip aminakoyum.

sadece sunu soyleyebilirim
"sen dibi görmemissin bogazina kadar boka batmamissin. eyvallah sorunlarin olabilir benim de karincalarim öldu aq napiyim yani dunyayi mi yakiyim.

akısına birak. fazla sikayet etme. güclu olmayabilirsin ama en azindan güclu görun.
  • kutsalbok  (13.07.14 03:49:24) 
dostum sendeki en büyük eksikliklerden biri 'tutku' bence. bir kadına, sanata veya ideolojiye olan tutku yok. çevremdeki insanları incelediğimde bir şeye tutkuyla bağlı olanların -futbol, kadına, ideolojiye- hep daha mutlu, kendine güveni olan ve bunları başkalarıyla paylaşabilen insanlar görüyorum. o yüzden sanaırım eksiğin tutku.


  • free bird  (13.07.14 03:52:38) 
Eksikliğini çektiğin her şeyi tamamlamanın bir yolu var. Problem, senin hepsini aynı anda kafanda çözme çaban. Parça parça git. Mesela önce bir spor salonuna yazıl. Kilo ver. Bu arada orada yeni insanlarla tanış. Akşamları biraz kitap oku ama bir seferde 100 sayfa değil, 5-10 sayfa. Bir hobi edin. Ama bunun da geleceğini düşünme, tadını çıkar. Bir bakmışsın sosyal hayatta üzerine konuşabileceğin bir dolu malzemen olmuş.

Yani, adım adım git. Büyütme olayları kafanda.
  • arnold schwarzeneger  (13.07.14 04:29:58) 
Al benden de o kadar be abi. O özelliklerden çok konuşmayı çıkart, onun yerine birkaç daha boş özellik koy. İşte benim.


  • aguilas negras  (13.07.14 04:34:38) 
Henuz en dibi gormemissin daha.. buna saglik ve maddi problemler ekle.. ama cok kotu olsun.. iste en diptesin. Artik ayaklarin yere basiyor. O zaman Tum gucunu toplayip kendini yukari itersen eskisinden de iyi olacak.. kurtulacaksin..


  • ibomiu  (13.07.14 11:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.