[]

5.1 Ses sistemi tavsiyeniz var mı ?

(git: 77755) buna istinaden yeni bir ses sistemi almak istiyorum.

detaylar şöyle;

*100-130 lira arasında olacak
*Uzaktan kumandalı olacak
*Hertürlü cihaza bağlanacak (Pc,dvd vs...)

 
sana ŞİDDETLE cambridge soundworks marka bi ses sistemi öneririm. eski modelleri o fiyata bulabilirsin. hatta 250-300 liraya mükemmel bi ses sistemi olan creative megaworks(cambridge soundoworks ün creative için ürettiği bi model) alıp 500W lık bi güçle kendinden geçebilirsin. ama bütçe o kadarsa dediğim gbi cambridge soundworks kolonları ara bul 2. ellerini pişman olmazsın.


  • rentts1  (25.06.09 15:05:54 ~ 15:11:01) 
@rentts söylediğin markaya baktım biraz ama 2. eli bile söylediğim fiyatın üzerinde.

ilk 2 şık asıl önemli olan benim için. 3. şık o kadarda önemli değil ama olursa da tadından yenmez...
  • Carlito Brigante  (25.06.09 16:57:40 ~ 16:58:06) 
logitech x540 iyidir, ucuzdur.


  • cnonefb  (25.06.09 17:13:17) 
forum.donanimhaber.com
millet zamanında 200 liraya caanım seti kapmış. çok nadide parçalar bunlar tabi bulmak zor ama nette bulamazsan bit pazarı ya da spotculara da bakabilirsin. bi arkadaş 4+1 ini 30 lira gibi komik bi fiyata bulmuştu bi zamanlar. aklında olsun.

  • rentts1  (25.06.09 19:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.