[]

World of Warcraft oynamaya başladım! (bazı konular hakkında yardım lütfen)

bu oyunda o kadar ayrıntı var ki, hala araştırmama rağmen oyunu çözmem epey zaman alacak. direk sorulara geçiyorum:

conquest points nedir?
justice points nedir?
honor points nedir?

bu üçünden hangisi daha iyidir?

heirloom itemler oyundaki en iyi itemler midir? bu itemler level atladıkça güçleniyor mu? olayı bu mudur?

en iyi itemler dungeonlarda mı çıkıyor?

transmorphige diye bir şey gördüm (adam bir itemi başka bir iteme mi dönüştürmüş ne yapmış, bu nasıl yapılıyor)

para kazanmam lazım. hala quest yapıyorum ama questlerden ve dungeonlardan çok az para geliyor. meslekler de para etmiyor. ne önerirsiniz? şu an en çok parayı darkmoon faire için dungeon bosslarından düşen monstrous egglerden topladım (tanesi 250 gold). şu an 1250 gold var. artisan riding için 4000 gold lazım.

level 73 night elf beast mastery hunterım. darkmoon faire adlı rp realminde oynuyorum. beklerim :)

şimdiden teşekkürler!

 
ben yaklaşık bir ay oynadım ve dungeonlarda hep o anki lvl'imin en üst düzey itemlarını düşürdüm.

para kasmak için de professionlar en uygun yol bence. açık artırmaya çıkarın ürünlerinizi, alan oluyor. mesleklerin hammaddeleri üzerinden kasıyordum.

siz lvl 70 küsürmüşsünüz de yeni başladım deyince daha düşük bir şey beklemiştim :D ben daha da gerideyim sizden boşverin yazdığımı :d
  • neseranni  (12.07.14 16:14:35 ~ 16:15:20) 
Conquest ve Justice pointler Heroic Dungeonlardan düşen tokenlar. Bunlar ile PvE itemlar alabiliyorsun.

Honor points PvP yaparak kazandığın ve PvP itemlar alabildiğin tokenlar.

Heirloom itemlar level aldıkça güçlenir evet. Level kasarken kullanılır ve genelde iyi itemlardır. End-Game için geçerli değil tabi bu.

O levelı ait en iyi itemlar dungeonlardan düşer. End game'de ise raidler yaparsın, raidlerden düşer en iyileri. (PvE için)

Para kazanmanın en kolay yollarından biri AH'yi takip etmektir. Al sat yaparak çok iyi paralar kazanırdım. Bazen düşük seviyedeki profession ham maddeleri çok uçuk fiyatlara satılırdı. Onları takip edebilirsin.

Keşke oynasaydım da yanına geleydim :(

İyi oyunlar :)
  • Vicy89  (12.07.14 16:37:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.