[]

yarınki maçta almanya'ya yüklü girilir mi?

kaybedersem koyabilecek bir parayı koyayım diyorum da, sizce oynanır mı almanya 90 dk'da işi bitirebilir mi? 2 oran fena değil gibi. parayı 2'ye katlama fırsatı cazip geliyor ama bilemedim götüm yemedi henüz. sizlerin de görüşünü alayım dedim.




 
kaybedersen seni sarsmayacak bir rakamla girebilirsin. takım olarak, arjantin açıkçası pek almanya kalibresinde değil.

ben 2-0 almanya alır diyorum.
  • zenithgeist  (12.07.14 15:55:24) 
ilk yarı berabere 2.yarı üst arjantin alır kupayı


  • air  (12.07.14 15:56:14) 
arjantine gir.


  • kutsalbok  (12.07.14 16:07:01) 
o maçı arjantin'in 90 dakikada alması gibi bir ihtimal yok. hatta 120 dakikada alması gibi bir ihtimal de yok. alırsa ancak penaltılarla alır o da neuer faktöründen mütevellit bayağı zor.

asıl soru almanya uzatmalara kadar arjantin'i sikertebilir mi, sikertemez mi? ben de çok büyük bir ikilemdeyim.

sanırım almanya'ya fişekleyeceğim. ms1'in dışında tahminlerim; h1, 1/1 ya da 0/1.
  • papillon7  (12.07.14 16:24:37) 
son 1 saate kadar bekle kadroları gör,çok saçma sapan bir değişiklik olmazsa özellikle almanya kadrosunda yapıştır. mesut turnuvaya yeni ısındı,5 gün öncesine kadar takımın tek aksayan yeriydi belki de.

ya da canlı bahisten takımların oyununa bakıp ona göre de girebilirsin ilk 10 bekleyip ama sanırım iddaa'dan oynuyorsun.son olarak sadece messi ve lavezzinin ayağına bakan bir arjantinin oyunu hareketli oynamak isticeğini düşünmüyorum ben.
  • rudeboy  (12.07.14 16:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.