[]

vücut geliştirme

selam duyuru.
öyle toz alayım, fazla yemek yiyim, çok düzenli gidiyim diyen biri değilim, sadece toparlanma ve özellikle çubuk krakere dönmüş kollarda gelişme olsun istiyorum şuan spora gidiyorum da,

soracağım şu, bacak antremanı olan gün, bacak değil de kol vs çalışsam? niye sordum çünkü zaten büyük amaçlarım yok bacakla vakit kaybetmek istemiyorum orantısız bir vücut olmaz yani öyle düşündüm.

yine arada bir iki bacak seti yaparım tabi...

 
chicken legs diye bir tabir var. bakın googledan.
shaunjonesfitness.com
üst vucut gelişip alt vucut çalışmayanlara deniyor.
bence hiç çalışmamış adamdan daha kötü bir görünüş.
  • chemical dependency  (12.07.14 14:21:59 ~ 14:23:51) 
aynen dediğin çok doğru da işte aşırı bir şey olmayacağımı düşündüğümden dedim hocam.

eğer ufak gelişmelerde bile etkiliyorsa bilmiyorum tabi.
  • patos64  (12.07.14 14:23:33 ~ 14:24:01) 
Bacak antremanını yap (Madem ağır çalışmayacaksın). Üstüne kol da çalışırsın.


  • nickini vermek istemeyen uye  (12.07.14 14:32:07) 
dahaiyibirben.com nereni istersen orayı çalıştıran şöyle de bir şey var.


  • chieko  (12.07.14 14:44:43) 
Bacağı çalıştırdığınız zaman bütün vücudu çalıştırırsınız. Ayrıca testosteron üretiminin en üst seviyeye çıktığı antrenman da bacak antrenmanlarıdır. Bacak çalışmasını ihmal etmeyin.


  • angelus  (12.07.14 14:49:53) 
Bir kas gurubunu çalıştırdıktan sonra 48 saat dinlenmesi gerekir buna dikkat edin, ayrıca bacak vücut geliştirme için önemlidir haftada en az 1 kere çalıştırın.


  • populer kiro  (12.07.14 14:58:53) 
bacak çalışman lazım. en büyük kas kitlen onlar. o sayede testeron salınımı artıyor. diğer kasların gelişimini olumlu etkiliyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (12.07.14 15:02:02 ~ 15:02:26) 
Spor salonuna giden her 10 kişiden 9'unun yaptığı hatayı yapmış olursun.


  • arnold schwarzeneger  (12.07.14 16:08:55) 
full body antreman sistemi ile başla. hem sıkılmazsın hem senin için daha faydalı olur


  • defansif orta saha  (12.07.14 17:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.