[]

farklı olan çiftler!

çok merak ediyorum zevkleri, tarzları pek çok şeyi farklı olan insanlar birbirlerini nasıl çok seviyorlar ya da ne kadar devam ediyor ilişki?
sormak istediği şey aslında sağlıklı bir ilişki oluyor mu?



 
Olmuyo bence. (Ozellikle dusunceler)

Gerci biraz da kisilige bagli bu isler. Zevkleri ve tarzlari farklidir mesela ama uyumludurlar. Yeni seyleri denemekten zevk aliyorlarsa farkli seyler gormus olacaklar bu sayede.
  • Idonthaveausername  (12.07.14 11:37:30 ~ 11:38:19) 
en başta tutku ve karakter varsa tarzlar çok da önemli olmuyor (oluyor da o kadar önemli olmuyor)

benim 2 yıl sürmüştü tutku vardı da karakteri benimseyemedim arkadaşın
  • rapon  (12.07.14 11:54:38) 
eşeyli üreyen canlılar ideal yavruyu oluşturabilmek için kendine en uzak genlere sahip canlıyı seçmek için programlanmıştır. o yüzden esmerler sarışın sever sarışınlar esmer. rusların türklere türklerin ruslara bu kadar bayılması boşuna değildir mesela. bu bahsettiğim içgüdüler.

insan denen cinste özellikle belli bir yaştan sonra üreme isteği azalmaya, içgüdüler arkaplana atılmaya başlandığı için bu zıtlıklar eski çekiciliğini kaybedip kavgaya dönüşmeye başlıyor. dolayısıyla uzun dönemde sağlıklı ilişki kurulması zor bence.
  • fayfim  (12.07.14 12:17:27) 
Zıt oldukça çekim daha fazla olur ve çok seviyorsun. Ancak zaman geçtikçe paylaşım arttıkça ortak karar almak güçleşiyor hatta imkansiz oluyor. Yani geleceği pek parlak olmuyor.


  • nanelimonportakal  (12.07.14 14:32:49 ~ 08.08.14 13:20:11) 
Oluyor ama çok da uzun sürmüyor. Bi süre sonra attığın şarkıya ''hmm iyiymiş'' diye cevap verilmesinden, beraber izleyecek film bulamamaktan, birinin akşama kadar oyun oynayıp sevgilisiyle ilgilenememesinden falan bunalıyorsun. Bitiyor.


  • shejia  (12.07.14 16:15:11) 
eger iki ayri insanin bir iliskide olmasi konseptini kavrayabilirlerse o iliski surer. yok biz illa ayni insan gibi davranacagiz derlerse yurumez, zaten herhangi baska bir iliskide de yurumez.


  • beriberi  (12.07.14 16:20:49) 
belli bir süre oluyor. ancak zaman geliyor çatışıyorsun. yani biz yapamadık sevgide bitti. bitmeyeninde şahidim. uzun yıllar devam edenine. buna net cevap vermek çok zor herkesin tecrübesi farklı oluyor. yaşayarak deneyimlemelisin.


  • gokhan atestepe  (15.07.14 21:50:01) 
ilk başta çok tutkulu ve değişik geliyor tamamen farklı şeyler öğrendiğinden ama bir bakıyorsun ki ikinizin de farklı olmasının sebebi zaten düşünce yapılarınızın farklı olması sonra gördüklerinin heyecanı gidince zıtlıklara dönmeye başlıyor olay ve bitiyor


  • mirty  (15.07.14 21:54:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.