Giriş
(2)

ankara kiralık ev

fenrir greyback
ankarada çetin emeç dikmen aşağı ayrancı civarlarında kiralık ev arıyorum.bilen gören duyan kiraya veren varsa beri gelsin..
ankarada çetin emeç dikmen aşağı ayrancı civarlarında kiralık ev arıyorum.
bilen gören duyan kiraya veren varsa beri gelsin..
0
fenrir greyback
(25.06.09)
bi numara versen de arasak be fenrir! aşağı ayrancıda evime ev arkadaşı ariorum ama acil benimki. sen bu ilanı gördüğünde ben hala bulamamış olursam kendim taşınıcam zaten. 5306952471'den arayabilink.
0
sethire
(18.07.09)
çankaya hoşdere caddesi üzerinde stüdyo ev tarzında tek kişinin yaşamasına uygun bir evi boşaltmak üzereyiz. 450 tl kira, 150 de aidat. merkezi ısıtma. eğer istersen iletişime geçebiliriz ;)
0
newyorkais
(01.05.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.