[]

Yurtdışındaki üniversiteler hakkında bilgisi olan beri gelsin

Arkadaşlar şöyle ki artık burada okumaya devam etmek istemiyorum. Örgünden gsü felsefede okuyorum açıktan da adalet bitirdim. araştırdım baktım Makedonya avrupa üniversitesi adalet mezunlarını direk 3. sınıftan başlatıyormuş hukuğa mesela ama aracı kurum danışmanlık ücreti 2000€ istiyor okul yıllık 2500€, okul ücreti eyvallah da aracı kuruma 6binlira vermek adamın zoruna gidiyor.

Bireysel başvuru yapabileceğim bu tarz üniversiteler var mı ya da daha az danışmanlık ücreti ödeyebileceğim daha değişik imkanlar hakkında bilgisi olan var. gideyim şurdan 2-3 sene de olsa bi el atıverin :)


 
Fransa'yı düşünseniz? Okulunuz da yardımcı olur, masraflarda da bi değişim olmaz.


  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (11.07.14 18:50:11) 
makedonya'da ne isin var hocam, oss belgenle burdaki universitelere basvurabilirsin. okul da ucretsiz, aracilara da para vermemis olursun.


  • yonge and bloor  (11.07.14 18:52:29) 
@en lüzumlusundan
Fransa'da halihazırda Sorbonne'da öğrenciyim zaten ancak oraya yerleşmek falan sıkıntı zaten şu an oradan ders de alamıyorum okul nasıl yardımcı olur onu da bilemedim..

@yonge
oradaki üniversteler nereler ki
  • zenciamacalismiyor  (11.07.14 18:57:24) 
daad.de adresinden almanyadaki butun programlari gorebilirsin. cogu bedava. sadece bazi international programlar ucretli. ingilizce istersen ingilizce programlara da ulasabilirsin.


  • yonge and bloor  (11.07.14 19:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.