[]

Cover letter ve CV yollama adabı

Nasıl oluyor bu bu ikisini tek pdf yapıp mı yolluyoruz?




 
tek pdf yapsan daha iyi, cv'ye ek olarak da yazabilirsin. formata bağlı kalarak


  • diggity  (11.07.14 17:10:04) 
ayrı ayrı isterler onları genellikle.

çünkü senin gönderdiğin bu dosyaları genellikle i.k. departmanlarının kullandığı bir yazılıma sokuyorlar. hatta bu yazılımlar da en güzel pdf değil, word dosyalarıyla çalışıyor. bilgisayar ile alakalı ve windows kullanmayan bir insan olarak gıcık oluyorum ben buna şahsen.

listelerde bol bol bullet-point kullan. tablolardan mümkün mertebe uzak dur.

okuduğun okulu bitirmemiş bile olsan devam etmekte olduğunu bildiren bir notla beraber ekle.

pozisyonla ilgili bütün anahtar kelimelerin cv içinde olması çok iyidir. anahtar kelime hakkında tecrüben yoksa bile o konuda kendini geliştirmeye istekli olduğunu yazman iyidir.

cover letter pozisyona ve gönderdiğin kişiye yönelik olursa çok iyi olur.
  • vanwarantion  (11.07.14 17:10:23 ~ 17:15:33) 
Genelde cover letter basvurulan sirkete/ise gore degistiginden ikisini ayri saklamakta fayda var editlemesi kolay olsun diye.


  • raist  (11.07.14 21:57:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.