[]

Stajda izin olayı.

Üniversite yaz stajı yapıyorum. Normalde stajdan sonrası için yaz tatili satın almıştım. Fakat okul staj süremi uzattı,bir de Bayram tatili girince tatil stajın son 3 günüyle çakışıyor.
Koordinatöre söyledim durumu o gidip personel müdürüyle konuşmuş. Kadın hayır demiş. Daha sonra ben direk p.m. ile konuştum sert çıkıp hayır dedi.
2-3 seçenek var elimde.
Şirketin sahibi dayımın eski arkadaşıymış. Fakat bu güne kadar sorun yaşamadığım için gidip tanıtmadım kendimi. benim arkadaşının Yiğeni olduğunu bilmiyor.zaten kadın günde 1 saat uğruyor şirkete. Sağ kolu personel müdürü,zaten onunla ters düştüm.mesai saati dışında
dayıma telefon ettirip sorunu çözebilirim gibi. Ama bu tanıdıkla iş döndürmek pek hoşuma gitmiyor. Birde şirketin sağ kolunu karşısına alır mı kadın bilemedim.

Başka bir ihtimal rapor işi. Veya devamsızlık hakkı varsa o. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatanilir.ama izin istediğim günde rapor alırsam tatile gittiğim belli olur. Diğer önerilere de açığım.

 
net hayır demiş daha araya başkasını sokarsan iyice ters tepebilir.
gelmezsen iyice kıllık çıkabilir.

tatilini kaydırabiliyorsan kaydır
  • basond  (11.07.14 12:18:04) 
Kalabalık bi şekilde çıkılacak bi tatil. Herkes izinlerini ayarladı. Diğer bir ihtimal tatilden 3-4 gün önce ayağımı alçıya aldırabilirim. İnşaat üzerine bir firma olduğu için iş güvenlik konusu çok önemli. Alçılı bir ayakla gelirsem ceza alma konusunda korkabirler.


  • rock3r  (11.07.14 12:27:12) 
stajyer için birbiriyle tartışacaklarını sanmıyorum ben. patron bırak gitsin derse personel müdürü de üstelemez. yalnız dayın patronu ikna edecek kadar hatırlı arkadaş değilse seni de zor görevler bekleyebilir, ya da staj notların c c gelebilir. ki hocalar bu durumda zorluyorlar biraz neden böyle geldi bu not deyu.


  • john lee hooker  (11.07.14 12:44:55) 
"Yapıcı" yorumun için teşekkür ederim. Saat 8,30da geldiğim şirkette stajyer olduğum için saat 1 itibariyle hala boş boş oturuyorum. Ücret almıyorum,işe yarar hiçbirşey yapmıyorum. Kaldı ki ne olursa olsun bunun yorumu sana mı düşer bilemedim.


  • rock3r  (11.07.14 12:46:39) 
ne kasıntı tipler ya stajer 3 gün gitsin nolcak yani. rapor al derim


  • shiranai  (11.07.14 13:10:49) 
bence dayinla konus ama arkadasini arasin diye degil, bu durumdan kendi basina nasil cikarsin sana yol gostersin diye, yani ileride hep yaninda dayin olmayacak, isini kendi basina halletmeyi ogrenmis olursun. ben senin yerinde olsam istedigimi elde etmek icin orta yollar bulmaya calisirdim, mesela isteginizi kabul etmeyen kisiye neden kabul etmedigini anlamak onemli, sizin de farkettiginiz uzere orada bir ise yaramiyormussunuz, yani yoklugunuz hissedilmeyecek, fakat illa gelmenizi istiyorsa belki haftasonu gelip onlar icin bir isi halledebilirsiniz, aksam fazla mesai yapabilirsiniz, onlar icin bir sey yaparsiniz, yani bozuk bir makine icin tamirci cagirip kimse durmasa da basinda durmak vs vs gibi.
eger hicbir orta yol ie yaramazsa dayinizin arkadasini arama olasiligi hep var zaten. fakat diger turlusu bence daha anlamli ve keyifli olur.

  • mavicorap  (11.07.14 13:43:32) 
@naelektrisan

çok yaşa. senden cidden bi bok olmaz.
  • dramadi  (11.07.14 15:59:50) 
Burdan bir bok olabilmiş arkadaşlara teşekkür ederim. Hala önerilere açığım.


  • rock3r  (12.07.14 09:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.