[]

Otobüs ile Kavala / Selanik

selamlar,

otübüs ile bir yunanistan göreyim dedim bayram tatilinde. henüz tam planı yapamadım ama kafamda kurayım diyorum en azından.

şimdi metro gidiyormuş diyolla, ama sözlükte okuduğum kadarıyla memnun kalmayan da çokmuş. alpar turizm'i söylemiş birileri, her gece saat 21:00'da otogardan kalıyorumuş.

bir de derya tur varmış sanırsam.

alpar, derya veya metro ile giden var mı daha önce yunanistan'a? karşılaştıracak olan falan? edirne üzerinden nerden giriyolar? (tek sınır kapısı mı var bilmiyorum) ve burası edirne içinde nereye daha yakın? çıkabilecek sıkıntılar vs? aydınlatırsanız bu kardeşinizi çok sevinicem.

şimdiden teşekkürler, süper cumalar :)

 
yer yok :)

ablamlar arabayla geçmek istedi. Ehliyet mevzusuna geçemediler. Otobüs baktılar metro da yokmuş abuk bi firma bulmuşlar çiğdem mi çiçek mi ne öyle bir şey ya da derya da olabilir :) onda da son 4 koltuk kalmış oradan almışlar.
Belki şansına bulabilirsin.

ama otobüste ne sıkıntı çıkacak ya 7-8 saatlik yol. Mersin'e gidiyordum 14 saat bir şey olmuyordu uyuyorsun kalıyor.
Hatta madrid'ten sevilla ya geçtim 10 saat saçma sapan filmlerdeki külüstür otobüslerle bir şey olmadı.
  • croswell  (11.07.14 12:06:49) 
ben 26'sı sabahına metro'dan aldım önce kavala, sonra selanik'e gidicem bakalım. ama 26'sı da bitmiş olabilir. ya da akşamında yer olabilir. ben de oraya giden otobüslerde pek de bi fark olacağını sanmam. her akşam kalkan otobüs vardır ama işte o günlerde dolu olabilir.


  • tepedeki psychedelic adam  (11.07.14 12:14:46) 
ben gitmedim kıyaslama yapamam ama bildiğim kadarıyla ulusoy da gidiyor, bir araştır istersen.


  • hatunun biri  (11.07.14 12:15:59) 
sözlükte alpar'ı tavsiye edenlerden biri bendim de aklınız varsa gitmeyin karayoluyla. tatil dolayısıyla sınırda oluşacak trafiği hayal bile edemezsiniz. bi de bunun almancıları falan var. 6 saatlik yol 20 saat sürer demedi demeyin.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (11.07.14 12:52:41) 
bulgaristan'ı da deneyebilirsin gitmediysen :)


  • dessy  (11.07.14 16:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.