[]

nikon d5100 alınır mı acaba? bir de bu ikisinin fiyatı neden bu kadar

farklı acaba? kaçırdığım bir şey mi var? tşk...

ilk makinesi olacak alan kişinin.

www.n11.com


www.hepsiburada.com

aynı satıcı nikon d3200'ü neden daha pahalıya satıyor acaba? kafam karıştı.

www.n11.com

 
Alinir neden alinmasin, cok guzel makine. Biri ithalatci, digeri distributor garantili


  • Nohut Bey  (11.07.14 11:24:28) 
"Ürün 2 yıl ithalatçı firma garantili"

Olay yukarıdaki cümlede.Bir sorun olursa makineyi herhangi bir yetkili Nikon servisine değil de kim ithal etmişse ona gitmelisin.Yetkili Nikon servisinin belli standartları varsa ithalatçıda bu olmaz.Mesela aynı arızadan 3 kere yaparsa Nikon makineni sıfırı ile değiştirir ama ithalatçı mümkün olduğu kadar ayak sürür.
  • Evocati  (11.07.14 11:26:41) 
giriş seviyesi için çok uygun bir makine. 2 yıldır kullanıyorum, çok memnunum.


  • Lorik Cana  (11.07.14 11:42:02) 
slr makinalar çok sorun çıkaran aletler değil. spot alabilirsin bence aynı fiyata daha üst modeller şeklinde. bir de nikonun 3000 ve 5000 serisinde otofokus motoru yok o yüzden her lensi otofokus özelliğiyle kullanamıyosun onu da göz önünde bulundur derim.

ben şahsen canon'un giriş modellerini tavsiye ederim. 550d ve sonrakiler (en son 700d çıktı sanırım hepsi aynı seri)
  • yuto  (11.07.14 12:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.