[]

ACİL- Müstakbel Managerıma Mail

Geçen ay girdiğim bir mülakat çok iyi geçti, hatta "pozisyon tamamen sizinle örtüşüyor" demişti manager, kendisiyle de samimi bir görüşmeydi, kasıcı bir adam değil, rahat biri. Sürecin çok uzun sürdüğünü ama olumlu/olumsuz dönüş yapacaklarını söyledi ik. Sonrasında ikdan ses çıkmadı.

ik müdürünü de aradım, telefona başka biri(uzman) çıktı,kız öğrenip olumlu/olumsuz dönüş yapacağını söyledi ama dönmedi.

Şimdi managerın mailini buldum bir yerden, kendisine mail atacağım.
Nasıl başlasam bilemedim maile, nasıl aşağıdaki? Her türlü değişiklik talepleriniz dikkate alınır :))

Merhaba Mehmet Bey,

Umarım gününüz güzel geçiyordur. Geçen ay X pozisyonu için gerçekleştirdiğimiz görüşme olumlu geçmişti, pozisyonun birebir örtüştüğü üzerine konuşmuştuk. (hatırlatma amaçlı burası)
İnsan kaynakları olumlu/olumsuz geri dönüş yapacağını belirtmişti fakat kendilerine ulaşamadım. Pozisyonun son durumu ile ilgili bilgi alabilirsem çok sevinirim.

Teşekkürlerimle,
İyi çalışmalar dilerim

 
Bunu İK'ya sorsana delikanlı derdim bana böyle bir mail gelse.

O yüzden İK'ya sor.
  • cakabo  (11.07.14 11:17:13) 
@cakabo; ik ilgisiz, kadına bir şekilde ulaşamıyorum. Adamla 1 saat süren samimi bi görüşme olduğundan, bir de işte "pozisyon sizinle tamamen örtüşüyor bence" dediği için cürret ediyorum tamamen :)


  • lambada  (11.07.14 11:23:42) 
ne olursa olsun iki kereden fazla arama. Bu firmayı uzaklaştırmana da sebep olabilir. Zaten iki kere aramışsın, onlarda bunun farkında. Üçüncüsü gereksiz hatta zararlı olur.
Sabret

  • Kenboi  (11.07.14 11:27:49) 
Malesef bunu çok yapıyor firmalari, "aradığımız aday sizsiniz, tam sizin gibi birini istiyorduk biz de, arayacağız dizi" deyip aramadıkları bana da oldu.

Aradığında da, bugün dönücez, yarın dönücez, valla dönücez falan derler ama dönmezler bir türlü.

Tipik bir durum. Umarım sizinki farklı olur ama ben tecrübeli biri olarak nelerle karşılaşabileceğinizi göstermek istedim.

Soruna gelirsek; "pozisyonun birebir örtüştüğü üzerine konuşmuştuk" cümlesini çıkar, hiç profesyonel durmuyor. Bir de metine başka firmalarla görüşme yaptığını ancak bu şirkette çalışmak istediğin için işe alım sürecinin sonucunu bilmek istediğini falan yazabilrisin.

Büyük ihtimal senin gibi istedikleri biriyle daha görüşüyorlar ve maaş ve işe başlama detaylarınızı ölçüp biçiyorlardır. Veya başka biriyle anlaştı gibiler ama olur da o başkası olmazsa seni yedekte tutmak için olumsuz yanıt vermiyorlardır.
  • innerbliss  (11.07.14 11:31:38) 
görüştüğün müdür senin çalışacağın birimle ilgili, muhtemelen birlikte çalışacağın kişi olacağından ona sormanda sakınca yok bence, görüşme olumlu geçtiyse. başvurduğun pozisyon uzman mı yönetici mi?


  • ytse jam  (11.07.14 11:44:11) 
İse alinmamissin, mail atmana gerek yok bence.


  • Nohut Bey  (11.07.14 12:13:30) 
saolun arkadaşlar. yazdım gitti :) beklemedeyiz..


  • lambada  (11.07.14 12:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.