[]

Kedim & Kadınlar (Capsli)

Bu arkadaş kadınlara salça oluyor sanırım. göğüslerine dokunuyor. sokuluyor falan. kendisi erkek. 3 aylık bir erkek. yani ben ne kadar yakınlaşmaya çalışırsam çalışayım, oynayayım edeyim sokulmuyor. Ama kadınlara kendi gidiyor. Cinsel bir durum mudur sizce? Yani bunu ayırt edebiliyorlar mı?




 
erkek kediler kadınlara daha düşkün oluyor evet.

benim kedi de erkek hayatta erkeğin olduğu odaya girmez bile.

içgüdüsel olarak başka erkeği bölgelerine tehdit olarak algılama, güç kavgası gibi bir şey sanırım.

kedim kısırlaştırıldıktan sonra da aynısı devam ediyor, cinsel ilgi olması imkansız gibi.

erkek kedi erkekleri pek sevmiyor ve bizdeki cinsiyeti ayırt edebiliyorlar diye okumuştum.
  • neferkitty  (11.07.14 09:10:23 ~ 09:32:02) 
belki kokudan falan farkediyor olabilirler içgüdüsel olabilir.


  • basond  (11.07.14 09:11:21) 
ayrıca memelere filan sokulur o daha yavru, anne şefkati arıyor :)

sıcak bulduğu yere kafayı sokarlar dkhgkjfg
benim kedi fular gibi boynumdan düşmez misal.

sana da zamanla alışır.
  • neferkitty  (11.07.14 09:13:38 ~ 09:14:31) 
Benimki 3.5 aylık erkek sabah kalkar kalkmaz koşup beni kardeşimi yalamaya başlıyor. Annemle babama o kadar düşkün değil. Babamı hatta hiç yalamaz. Cinsiyet seçiyor hain.


  • Lim5  (11.07.14 09:17:39) 
cinsel bir durum, tipinden belli.


  • nawres  (11.07.14 09:26:19) 
Arkadasimin erkek kedisi vardi biraz iri yapili harika birsey. Ilk zamanlar bana hic yuz vermedi ama gide gele bana da yanasmaya sokulmaya basladi. Ben erkegim.


  • delifaruk  (11.07.14 09:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.