[]

Sertlikten hoşlanan kadınlar

Arada sırada sert davranışların karşı cinsin hoşuna gidebildiği bilinen bir şey. Biraz sınırları öğrenmek adına yakın olduğum tek kız arkadaşımla konuşmaya çalıştım da kafam karıştı şimdi. Ben aslında maço sert sinirli erkek mi yoksa nazik kibar anlayışlı sakin erkek mi yoklaması yapıyordum. Konu bir anda tacize felan kaydı efendim sonrada durduramadık. Kendisi de bazen tecavüz fantezisi bile kurarız ama gerçekleşmeyeceğini düşünürüz sadece hayal olarak yani hoşumuza gider dedi. Buna benzer bir şey söyledi tam olarak..

Şimdi bu ne demek oluyor? Cidden tüm kadınlar böyle fanteziler kuruyor mu?

Var mı böyle bir şey? Neden, sebebi ney ki?

 
fantezi dünyası bana göre sorgulanabilir bir şey değil, mesela ben sevdiğim insanı klozette işerken görürsem tahrik olurum, ha bu beni sapık yapar mı? elbette hayır.

kadın bazen hakimiyetin kendisinde bazen de partnerinde olmasını isteyebilir, hakimiyetin kapsamı çok geniş bu arada.

fantezi iyidir, var yani, hayvani dürtüler sebep, bilinçaltı sebep.

sabah sabah freud'a bağladım neyse gidip yatayım, geç oldu.
  • devorgilla the gunslinger  (11.07.14 08:28:19) 
Tecavüz fantezisi biraz uç bir fantezi benim için. Bırakın zorlamayı, ısrarcı olsa karşımdaki, anında soğurum. Arkadaşınız genelleyerek saçmalamış biraz.


  • istinyede bekle  (11.07.14 08:56:51) 
Yapılan araştırmalarda tecavüz fantezisinin üst sıralarda yer aldığı hep çok açıkça çıktı ortaya. Yalnız bunu "her kadın böyledir" diye genellemek aşırı yanlış bişey. Allah korusun sevdiğiniz kadın daha öncesinde ya da küçüklüğünde bununla ilgili gerçekçi bir şeyler yaşamışsa, o zaman kalakalırsınız. Nabzı herkese göre ayrı ayrı iyi yoklamak lazım.

Bunun dışında siz diyosunuz ya, sokakta başka, mutfakta başka, yatakta başka olsun kadın diye. Aynı şeyi genelde biz de sizin için söylüyoruz. Yani kalkıp da sosyal hayatta maçoluklar yapmanın alemi yok, sağlıklı bir zihinsel yapıya sahip bir kadınla beraber olmak istiyorsanız eğer.
  • pandispanya  (11.07.14 09:02:06) 
tüm kadınlar demeyelim de, bazı kadınlar diyelim biz ona. evet, bazı kadınlar tecavüz fantazisine uzanan sertlikte ilişkilerden hoşlanırlar. geçenlerde psikiyatrımın bekleme salonu duvarlarından birinde acı ve zevk alma ile ilgili bir afiş görmüştüm. toplantı konularından biri de beyinde bu iki bölgenin birbirine yakınlığı ve birbirini etkileme durumları üzerineydi. demek ki böyle bir durum var. kimi insanlar (bundan hoşlanan erkekler de var) sert davranılmaktan, yönetilmekten, tehdit edilircesine davranılıp, kontrol altına alınıp, eli kolu bağlanıp o şekilde ilişkiye girmekten zevk alıyorlar.

nazik erkek vs sinirli erkek korelasyonu yok bu konuda tam olarak. senin sokakta gördüğün, hayvan haklarını önemseyen, vegan olan, kadınlara şiddet uygulandığında ortaya dökülen erkek de iş cinselliğe geldiğinde tam bir vahşi kesilebilir ve bundan hunharca zevk alır. veya sabah tayyörünü giyip saçını topuz yapıp işe gelen kadın akşam partnerinin sırtında kırbaç şaklatabilir :) tamamen içgüdüsel bir durum bana kalırsa.

he, tecavüz fantazisi kuran ama gerçekleşmeyeceğini düşünen kadın bence doğru partneri bulamamıştır. herhangi bir fantazisi olan kimse bunun gerçekleşmeyeceğini düşünerek heyecan duymaz. olmayacağına inandığınız bir şeyle mastürbasyon yapamazsınız en basiti.
  • in pyjamas  (11.07.14 09:12:07) 
bu tür şeyleri sadece filmlerde görmüş birisi için ilginç gelebilir ama türkiyede yaşayıp bu kadar çok iğrençliğe ve şiddete -yaşamasa bile- şahit olan bir kadın nasıl tecavüz fantazisi geliştirebilmiş onu hiç anlayamadım.

kesinlikle kesinlikle kat'a ve kesinlikle öyle bir şey düşünmedim, düşünmem de. kuracak aklı başında kadın da tanımıyorum. çünkü tecavüz olayında zerre kadar zevk alınıp hoşa gidilecek bir şey görmüyorum. bu coğrafyada yaşayan birisinin de hoşuna gitmesini hafsalam almıyor.

ben çok yumuşak laylaylom adamları sevmem. ama erkekler bunu yanlış anlıyor maço sert erkek seviyoruz diye anlıyorlar. halbuki maçolukla ciddilik birbirinden farklı şeyler. bir insan maço olmadan yumuşakbaşlı ama ciddi olabilir. olabilmeli. bunu da eklemek istedim.
  • shiranai  (11.07.14 10:02:20) 
Şimdi bu sikik ülkede kadının cinselliği başlatan taraf olması pek mümkün olmadığı için otamatikman e onlar başlatsın o zaman/ e benim taleplerim önemli değil o zaman/ e bu tecavüzden farksız o zaman gibi ilerleyen bir düşünce silsilesi olabilir.
Öte yandan, sevdiğiniz bi kadınla beraber olurken onu uyarmanın en iyi yolu onu ne kadar arzuladığınızı göstermektir. Mesela sıkıştırmak, saç çekmek ya da şaplak atmak yer aldığı kontekste göre tacizkar ya da arzu içeren davranışlar olabilir. ama dediğim gibi ülkedeki cinsellik algısından dolayı (kaynak: götüm) maskulen erkek sevmeyi tecavüzle falan karıştırabiliyolar

  • blossom  (11.07.14 10:32:46) 
Yüzde 20 Düzeyinde diyorum. Olay yine baskın erkek olmaya geliyor. Canlıların doğasında bu var, tüm hayvanların dişileri çiftleşmede edilgendir. Kontrol edilmekten zevk alırlar. Tabii ki her zaman rape fantasy çalışmaz herkeste, hatta geri tepmesi ağır olur. Ama sertlikten hoşlanmadığını söyleyen kadın yalan söylüyordur. Buradakilere bakma sen.
Senin arkadaşı da bana yönlendir. İyi anlaşırız onunla.

  • yirmisantim  (11.07.14 10:56:12) 
sallamayın o bir mit. efsane.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (11.07.14 17:22:11) 
gangbang fantesizi var hocam. kadınlar çok seviyormuş. diyorlar.


  • jakopapagan  (11.07.14 17:24:12) 
türkiyede insanlar cinselliği 5 yaşındayken tvdeki tecavüz sahnelerinden öğrendiği için normaldir


  • Fakin idiyıts  (11.07.14 19:35:14) 
her kadin sertlikten hoslanir ya da her kadinin tecavuz fantazisi vardir diye genelleme yapmak yanlis, her konuda oldugu gibi.
ayrica sertlik var sertlik var. sokokta ya da normal hayatta macolukla yataktaki sertlik cok farkli. ben yatakta sertlikgi severim ama normal hayatta maco olsun istemem. zaten istese de yapamaz ama yatakta ikimizin de icine seytan kaciyo sanki.
tecavuz fantezisi benim de var ama ne gercekten tecavuze ugramak isterim ne de kurgu oldugunu bildigim bir tecavuz oyunundan zevk alirim. gercek hayatta karsilastigim tecavuz hikayeleri kanimi dondururken filmlerdekinden tahrik olurum mesela.
  • nicki martin  (11.07.14 19:50:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.