[]

2000'lerin hemen başı

film muhtemelen 90'larda çevrilmişti ve en son 2003'te show tv'de rastladım.

bu film bir çocuk filmiydi. başlıkta anılan dönemde show tv'de cuma ya da cumartesi akşamları pek sık oynardı. 10 yaş civarı veletlerin gönül meseleleri ele alınıyordu sanki daha ziyade. bir tane gözlüklü, sıska, düz saçlı; ezik bir tip vardı (ve muhtemelen onun hoşlandığı popüler bir kız). gözlüklünün de aralarında bulduğu üç tane erkek çocuk etrafında dönüyordu sanki olaylar. ağaç evine çıkma isteğimizi perçinleyen yapımlardandı. bu ağaç evine özellikle değindim çünkü yapımı sırasında birtakım önemli olaylar yaşanmış olabilir. bizim ezik mahalleye sonradan taşınmış olmasın... galiba istemiyorlardı onu başta ve işte onun kendini yeni arkadaşlarına kabul ettirirken kendi kabuğunu da kırma hikayesiydi. havuzlu, herkesin ıslandığı bir sahne olabilir filmin sonlarına doğru. amerikan çocuk filmiydi işte. fantastik ögeler yoktu. duygusallık ve karşı cinsle yakınlaşmayı keşfetmek (öpüşmek, birlikte dolaşmak), ilk aşkın başkasıyla sevgili olması gibi muhabbetler olabilir.

buldurun be! :-)

 
my girl olabilir mi acaba?


  • devilred  (11.07.14 05:54:59) 
hayır. my girl kadar meşhur olduğunu sanmıyorum.


  • elvis00  (11.07.14 06:02:05 ~ 06:09:58) 
Stand by me?


  • safsafinaz  (11.07.14 07:36:39) 
The Baby-Sitters Club (1995) bu olabilir mi?


  • RedGoldGreen  (11.07.14 09:05:22) 
hayır, değiller. esas çocuğun (ya da çocuklardan birinin) ince telli saçları ortadan ikiye ayrık olabilir. çilliydi galiba (harriet the spy değil!). mavi gözlü, siyah saçlı, hafif tombul, herkese mavi boncuk dağıtan, ukala bir kıza aşık olabilir bu eleman. yüzü güzel bir kız çocuğu olarak kalmış bu kız da aklımda. kahramanlarımızdan (erkek) biri şişko ve kıvırcık saçlıydı herhalde. filmin bir taşınma olayıyla (bizim ezik ve ailesi) başladığından emin gibiyim. lütfen! :-)


  • elvis00  (11.07.14 16:59:25 ~ 12.07.14 01:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.