[]

boş işler peşinde mi koşuyorum

bi moda blogu açtım içime sinen bi tasarım oluşturdum şimdi de seri olarak kopyala yapıştır olmayan özgün yazılar ekliyorum ingilizceden çevirip. ya acaba boş işlerle mi uğraşıyorum ben. okul başlayana kadar 300 tane falan yazı yazmayı planlıyorum. zamanlayıp okul başladığında da yazıların kendi kendine yayınlanmasını sağlamayı düşünüyorum. adsense reklamları falan ekli. Ne diyonuz bırakıyim mi bu işleri?

bununla uğraşmasam da yapacak işim yok film izlerken sıkılıyorum arkadaş ortamlarından kendimi soyutladım gibi çok çıkmıyorum ancak haftada bir falan yani hep evdeyim. boş iş mi zaman değerlendirmek midir bu?


 
keyif alıyorsan neden boş olsun? vakit değerlendirmek bence.


  • biyik  (11.07.14 03:21:07) 
Hayatta ne yapmaktan zevk aliyorsaniz o is yapin, zira o is asla bos bir is degildir, olamaz.

-babamasoliim
  • babamasoliimbananickaldirsin  (11.07.14 03:22:05) 
Benimde blogum var keyif için yazıyorduk şimdi reklamlardan güzel para kaldırıyoruz o kadar getiriyor ki işi bile bıraktım evde takılıyorum.


  • telet abi  (11.07.14 03:32:55) 
bırakma


  • warrior princess  (11.07.14 03:38:04) 
hiç değil hatta çok zevkli bir iş ve bu işle profesyonel olarak uğraşmayan birisi için çoğu "boş iş"ten de çok çok dolu bir iş. umarım wordpress kullanıyorsundur ama blogspot da iyidir tabi.


  • zebragibi  (11.07.14 03:38:05 ~ 03:38:54) 
devam et o alandan para kazanırsın siteden. ama sadece makele yazma siteni geliştirmek için de oku öğren. sadece yazmakla olmaz yani.


  • vendorth  (11.07.14 04:02:11) 
İnsanlara da katkısı olacak bir şeyse kesinlikle boş iş değil.

Ben de hep istedim bir blog açmayı. Snooker hakkında veya Tottenham hakkında bir blog açmak istedim yıllarca ama "kim okuyacak ki" diyip girişmedim bile. Tottenham ile ilgislibir twitter hesabı açtım, onu da takip eden 15 kişi yoktur. Hevesim kırıldı o konuda.

Ama senin yazılarını 1-2 kişi bile okusa ve faydalansa baya güzel iş bence.
  • aguilas negras  (11.07.14 04:05:16) 
devam et. en kötü ingilizcen gelişir. tutarsa da güzel yerlere gelirsin

edit: ekstra olarak da ufaktan facebook, twitter, sayfaları aç bloguna ait. oradan da ufak ufak paylaşımlar yap. bir de tumblr, blogger gibi sitelerden blog al, ordan da özgün bir kaç makaleyle sitene backlink ver. seo için etkili olacaktır
  • anil  (11.07.14 04:05:21 ~ 04:11:56) 
konu pek ilgimi çekmiyor ancak özgün bir içerik oluşturuyorsan, sayfanın da üzerine düşeceksen eğer boş iş değil kesinlikle. reklam da koyarsan uzun vadede güzel bir ek getiri sağlayabilirsin.


  • sevgikusunkanadinda  (11.07.14 04:18:38) 
kesin devam et.ben de su tarz bir site yapmayı planlıyordum ama yalan oldu koşuşturmalarım bitmedi.
www.thedesignconfidential.com
diy home decor ideas gibi.

linkini versene sitenin bakalım biz de:)
  • demoniclewinsky  (11.07.14 09:16:27) 
ya bukadar mı cok olur bi olay, moda ve makyaj blogu.. neredeyse herkes bu konularda ahkam kesip bişeyler yapıyor ve bu olay artık acaip sıktı. Ben anlamıyorum bir kişide entellektuel kulturel toplumun bilgi seviyesine vs. katkıda bulunan bişeyler araştırıp yazssın ilgilensin, ilerideki nesillere boyle çöplük bırakmasın internet uzerinde. kıyafetle makyajla mı karın doyurup toplulumumuzu ilerleticez.delilik seviyesinde bunlara sarmış ama sosyolojik kulturel hatta insanlık adına özellikler yonunden de bi okadar içi boş insanlar gormekten ben bıktım ya etrafta.. En basitinden badana gibi makyaj yapıp ikoncan gibi giyinip ama mesela bi kuyruk oldugunda haksız yere on sıraya gecmeye calışan yada toplutaşımada bagıra cagıra bize sevgilisini kaynanasını cekiştirip kafamızı patlatan insanlar okadar cok turedi ki. bu tip seylere çözum bulmak için yazılsa çizilse keşke..


  • dimia  (11.07.14 09:53:41 ~ 09:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.