[]

Sözlükte birinin adına başlık açmak

Bir arkadaş var araştırma görevlisi, dalgasına "senin adına başlık açayım" dedim. O da açarsan seni dava ederim falan dedi. Bu da şakasına tabii (öyle umuyorum) Ben de dedim ki neyini dava ediceksin benim yazacağım şey "... üniversitesinde araştırma görevlisi genç akademisyen, ileride güzel işlerle adının anılacağından eminim" tarzı sıradan şeyler. O da sildiririm bir de manevi tazminat davası açarım dedi Ben de sildirebilirsin ama tazminat falan alamazsın bunun bir yaptırımı olmaz çünkü ortada hakaret, itibarı zedeleyecek bir şey yok dedim. O da hayır illa hakaret ya da rencide edici bir şey olması gerekmiyor derken biraz bu konu üzerinde beyin fırtınası(!) yaptık. Bu işlerden anlayanlar, durum nedir? başlık falan açacağımdan değil de haklı mı gerçekten yaptırımı olur mu (entry'i sildirmekten başka) merak ettim.




 
hakaret yoksa bi yaptırımı olamaz.


  • orpheus  (11.07.14 00:49:13) 
ne diyerek sildirecekmis ki? ileride güzel islerle anılmak istemiyor muymus?


  • ufukcel  (11.07.14 00:50:05) 
sildiremez de yani :)


  • electra kompleksi  (11.07.14 00:53:46) 
feriştahı gelse silemez.


  • air  (11.07.14 01:36:35) 
ticari itibarım zedeleniyor diye kanzuk'a bir yemek ısmarlarsa silinebilir hani :)


  • mea maxima culpa  (11.07.14 03:12:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.