[]

çok büyük hedeflere ulaşmak

hayatınızda belirlediğiniz makul değerde büyük hedefleriniz var diyelim - "ali ağaoğlu kadar zengin olucam" tarzı şeyler değil, şuraa gidip şunu yapacağınm şeklinde. kariyer de buna dahil olabilir.

senelerce uğraştınız ve bu hedeflere ulaştınız. ee? sonra?

sonrası sizce de çok boş değil mi? ne için yaşayacak insan?

 
Büyük hedeflere giden yolda elbet yeni hedefler koyulur.
Her zaman isteyecek daha iyi bir şey bulunuyor.

  • whoosie  (10.07.14 17:01:07) 
kime ait bir sözdü unutttum ama bunu çok haklı bulurum:
-hiçbir şey hayal edilene ulaşmak kadar hayal kırıklığına uğratmaz insanı.


cidden de öyle. en basitinden, "maaşımı/bursumu alayım xxx alacağım" deriz alırız ve uğruna kafa patlattığımız şey artık değerini yitirmiş gibi gelir.

gerçi bunun önümüze koyduğumuz hedefin büyüklüğüyle de ilgisi var.
  • m e b  (10.07.14 17:05:00) 
hedeflerimi yakaladım haliyle sonrasında kendime yeni hedefler koydum
bunun sonu yok.

  • basond  (10.07.14 17:07:36) 
ulaştıktan sonra ya da daha henüz ulaşmadan dahi yeni bir hedef koymuş oluyorsun çoktan.


  • icemint  (10.07.14 17:07:51) 
Para para para. Sahsen cok tatli birsey severim ben kendisini. 1 2 yil sonra hedeflerime ulasacagim ve biliyorum ki o zamanda para para para diyecegim. Mesela aliagaoglu cok zengin ve yeni hedeflere yelken aciyor. Dunyanin en zengini olmaya calisiyor. He oldu diyelim. Bu seferde yerini korumaya calisarak yeni bir hedef olusturmus oluyor. .


  • kafasizkalmakisteyenbeyin  (10.07.14 17:08:01) 
ulaşamayacağın bir hedef seç.


  • m murphy  (10.07.14 17:11:17) 
varoluşsal kaygılar. milan kundera - var olmanın dayanılmaz hafifliği ile başlayabilirsiniz işe.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (10.07.14 17:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.