[]

Havaalanından Kadıköy'e en çabuk nasıl gidebilirim

birkaç gün sonra istanbul'da olacağım. şimdiye kadar istanbul'a hiç gitmedim. saat 11'de kadıköy'de olmam gerekiyor. sabah 7.30 gibi sabiha gökçen ya da atatürk'e inmeyi planlıyorum. hangisinden daha pratik ve kısa bir şekilde kadıköy'e varabilirim? geç kalma payım kesinlikle yok. taksi fiyatlarına 200 lira diyen bile oldu, bana çok geldi. işte kadıköy dediğim de haydarpaşa garının oralar. yanılmıyorsam. tam orada olmam gerekiyor. ''ee burdan sonra ne yapacaktık lan'' dedirtmeyecek şekilde en temiz ulaşım yöntemi nedir?

bir el atıverin arkadaşlar.


 
shuttle var her ikisinden de. sabiha gokcen e inersen kadıkoye yarım saatte 1 var. 10 liraydı galiba. ataturke inersen taksiyle bakırköy deniz otobusleri,ordan kadıköy. netten sefer saatlerine bakabilirsin. ataturkten bakırköy ido 20-30 arası bişey yazar taksiyle.


  • slalom  (10.07.14 16:39:25) 
e-11'e binersen sabiha gokcen'den en kotu ihtimalle 1 saatte kadikoy'de olursun, ayrica havatas da var..

e-10 falan da var ama cok dolaniyor..
  • buzzlightyear  (10.07.14 16:42:56) 
Rahat varırsın.

İETT sitesinde E-11 sefer saatlerine bak. Olmazsa Havataş'la gidersin.

45-60 dk içinde Kadıköy'de olursun.
  • cakabo  (10.07.14 16:42:56) 
atatürk havalimanına inersen denizotobüsü seçeneğini düşünün en temizi.

sabiha için havataş.
  • just d  (10.07.14 17:16:49) 
magdem yabancısın sabihadan gel mutlaka..
geldiginde tam kapıdan çıkar çıkmaz beyaz havataş otobuslerine biniyorsun.8 tl veriyorsun kadıköy meydanında indiriyorlar seni.ister sahilde bekle ister 5 dakika yurumeyle haydarpaşaya yürü.

  • jamswety  (10.07.14 17:17:29) 
taksi 70 yazıyo


  • try again fail again fail better  (10.07.14 18:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.