[]

Barcelona ve Unicef

ya çok merak ediyorum kaç zamandır... barcelona formalarının göğsünde unicef reklamı var ya nasıl işliyo? unicef bağışlarla ayakta duran bir kurum değil mi? bildiğim kadarıyla da takımlar o reklamlardan bayağı bir parayı götürüyor. barcelona mı unicef'e yardım yapıyor? yoksa aslında unicef'e katkı olsun diye kartpostal, oyuncak şu bu derken para saçmama pek de gerek olmayacak kadar zenginler mi?




 
barcelona ücretsiz aldı o reklamı formasına, bir nevi jest


  • quadropol  (24.06.09 22:35:08) 
Barcelona yıllardır formasına reklam almayan bi klüp. Forma önü reklamı da en pahalı reklamlardan birisidir. Ama barcelona bi kıyak geçti işte. Sonradan bi kaç "para aldılar" diye dedikodu çıktı ama yalandır sanırım. Hatta dedikodu çıkmamış da ben kafamdan uyduruyor da olabilirim.

Sonuç olarak halihazırda bağış yapıyorsanız sanırım devam etmenizde fayda olacaktır :)
  • only alcoholica  (24.06.09 22:49:07) 
unicef'e yıllık 1.5m euro bağış karşılığında taşıyor o reklamı.


  • stephen dedalus  (24.06.09 22:49:58) 
vay be... teşekkür ederim. ben de öyle olmasını umuyordum, hoşuma gitti. bir barcelona forması almak geldi içimden şimdi.


  • yellow brick road  (24.06.09 23:21:38) 
Barcelona takımı kendisini Katalunya'nın milli takımı gibi görüyor ve "milli takım formasında reklam mı olurmuş?" mantığıyla reklam almıyorlar.
Unicef olayı ise destek.

  • burfak  (25.06.09 00:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.