[]

ekran kartı tavsiye

arkadaşlar evdeki bilgisayara ekran kartı alacağım.şöle ucuz bişey olsun istiyorum.hangisini tavsiye edersiniz? bir sorum daha vAR.aldığım ekran kartını evde tek başıma monte edebilir miyim.Cevap veren herkese teşekkürler...




 
thg turkiye sitesinde her ay sonu ekran kartı incelemeleri oluyor toplu olarak. istediign fiyat aralıgında bakabilirsin ordan.


  • bryan fury  (24.06.09 23:06:10) 
ikinci soru: evet monte edebilirsin. çok çok ve hatta çok kolay, en fazla beş dakika.


  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (24.06.09 23:28:17) 
ben daha geçen sene ucuz diye nvidia 8500 almıştım. sorun çıkarmadı hiç. ekran kartları hakkında bildiğim bu kartla sınırlı. şimdi 9800 ler vs var ama fiyatlar tuzlu sanırım.

monte kolay iş.
  • gholeman  (24.06.09 23:41:40) 
geforce için x600 gs ve gt serileri (yeni isimlendirmeleri var ama ben pek anlamıyorum 250 gts tarzı)

ve ati (amd) 'nin hd x650 serileri genelde (bi dakka 670 miydi bak unuttum onu) fiyat performans olarak en uygun kartlar olur.
ucuz ama iş görür kartlardır bunlar.
  • darknum  (25.06.09 03:11:43) 
evdekş bilgisayarınızın. en azından anakartınızın markasını modelini söylemeden bişey diyemeyiz. kendiniz monte edebilirsiniz.
forum.donanimhaber.com iki gün şuradaki topicleri kurcalayın fazlasıyla fikriniz olur.

  • geldiler  (25.06.09 11:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.