[]

Program tavsiyesi? (Vücut geliştirme)

2.5 aydır VG yapıyorum. İlk 2 hafta boyunca karma hareketleri yaptıktan sonra salonun hocası bölgesel hareketler için herkese verdiği programlardan birini verdi. Bu program 10.07 tarihine kadardı. Yani anlayacağınız 2 ay doldu ve benim şimdi daha farklı bir programa geçmem gerekiyor. Ama salondaki hocalara güvenmediğim için onlar yerine duyuruda VG ile uğraşanlara danışmak istiyorum program için. Yardımcı olursaniz, Bir program önerirseniz mükemmel olur.

Haftada 4 kez gidiyorum salona. Şuanki programımı aşağıda paylaşıyorum.

1. gün - Göğüs ve biceps
-Bench press
-Incline bench press
-Incline Dumbbell Flyes
-Butterfly(Polaris)

-Barbell curl
-Hammer curl
-Concentration Curl

2. Gün - Omuz ve triceps
-Makinede Shoulder Press
-Yatay sehpada Dumbell press
-Alternating Deltoid Raise

-Lying French press
-Pull down
-Seated Triceps Press

3. gün - Bacak ve kanat
-Leg presses
-Makine de ön ve arka bacak

-Lat machine Pull down
-One arm dumbell row
-Cable row

 
Hocan sacma bir program yazmamis, bence ondan program almaya devam et. Sadece squat talep edebilirsin, deadlift isteyebilirsin, ki vucut yapina gore senin once altyapini olusturmayi hedefliyor olabilir kendisi. En nihayetinde biz seni gormuyoruz.


  • hiko seijuro  (10.07.14 11:37:29) 
daha önceden vücut geliştirme yapmadıysan gayet uygun bir program göründü bana da. ek olarak bel, mekik ve bileklerin ince ise el bileği çalışmanı tavsiye ederim. hareketlerin isimleri aklıma gelmedi ama :)
daha ilerletmek istersen özellikle bel ve bileklerin zayıf olmaması gerekiyor.
ha bi de lunge yapmanı genel olarak tavsiye ederim.
  • joe dalton  (10.07.14 12:01:57) 
Standart sağlamcı bir program.


  • arnold schwarzeneger  (10.07.14 13:37:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.