[]

İspanya Turu

Selam gezginler,

3 arkadaş dedik ki, 11 günümüz var, Barselona'dan başlayıp Madrid'de sona eren, arada Valencia (öncesinde ya da sonrasında Mayorka-Menorka ya da İbiza'ya gidelim bir iki günlüğüne dedik ama Barça'dan mı Valencia'dan mı geçmeli, hangisine gitmeli yorumlarınızı alabilirim) - Granada - Malaga - Seville olacak. Araba kiralayıp gezelim dedik. Unutulmaz bi tatil olsun istiyoruz, kendimizce hosteller ayarladık ama benim bildiğim çok iyi yerler var oralara da bak derseniz bakarız, gerekirse kendi rez. iptal ederiz. Buralarda neler yapmalı, neleri görmeli, önerebileceğiniz siteler forumlar, araba kiralama şirketi, hatta hangi şehirden itibaren araba kiralanmalı gibi aklınıza gelecek tüm detaylara ilişkin önerilerinize açığım.

Şimdiden teşekkürler (:

 
barcelona -> zaragoza -> madrid -> toledo -> valencia
bu rota yolda vakit az kaybettirir. öbür türlü ciddi vakit kaybedebilirsiniz.

edit: adalarda paso ingiliz ergen turistleri var. bilemiyorum, onların eğlence anlayışı beni açmıyor (sözlükte başlığını görmüşsündür) ama siz sevebilirsiniz tabii. bu nedenle adalara yaz sezonu için gitmezdim. kuru ve iğrenç kalabalık.
  • la noix  (09.07.14 23:51:41 ~ 23:59:28) 
biz biletleri başlangıç barselona dönüş madrid olacak şekilde aldık, dolayısıyla gezilecek yerleri araya bir yerlere almak lazım. zaragoza ve toledo'ya da bakayım bi, dediğiniz gibi bu şartlarda adalar pek iç açıcı olmayabilir, oradan kalan bir iki günü buralara aktarabiliriz.


  • aitlik eki alamayan  (10.07.14 00:48:30) 
Barcelona - Valencia - Granada - Malaga - Cadiz - Sevilla - Cordoba - Toledo - Madrid şeklinde yaparsın saydığın şehirlerden oluşacak turu ama bu sefer de 11 günün tamamı yolda geçer neredeyse.

Uçak planlamanıza göre Barcelona - Valencia - Madrid en cazip rota gibi duruyor.
  • cakabo  (10.07.14 08:14:51) 
duyuruda yazdığım rotanın dışına çkabilmek için vaktimiz kalmadı, oradaki konaklama işini de hallettik. İşte geriye kaldı keşfedilecek yerler. Mesela Mayorka'da bir sürü plaj var, hangisi daha sakin olur? Biz mümkün olduğunca sakin ve doğal güzelliklerle dolu bir tatil olsun istiyoruz da, ona göre tavsiye verebiirseniz listemize ekleriz:)


  • aitlik eki alamayan  (12.07.14 15:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.