[]

Firinda ne pisirebilirim?

merhaba,
evde su ustu ocak olan standart firinlardan var. pratik olmasi kaydiyla ne yemek yapabilirim firini kullanarak?

not: yurtdisinda yasiyorum, tavuk,sucuk,et icermeyen cozumler olsun. burada tatlar berbat. mumkun oldugunca basit, gordugumde taniyacagim malzemeler olursa mukemmel olur. (etiketleri okuyamiyorum)

 
Fırın poşetiyle arkadaş olmanı tavsiye ederim.


  • cakabo  (09.07.14 17:24:38) 
firin makarna
lazanya
patates dilimlenip zeytinyagi, toz kirmzi biber, kekik, sarimsakla terbiye edilip citir patates
kumpir (patatesi aluminyum folyaya sarip)
kabak boregi (kabak mucver harci yapip yagda kizartmak yerine tepsiye dokup firina)
  • nicki martin  (09.07.14 17:26:15) 
patates + soğan. ortalama bir soğanı dörde bölün. patatesleri de yuvarlak yuvarlak dilimleyin. pişmiş domates seviyorsanız domates de koyabilirsiniz. sevmiyorsanız domastesi çok ince kıyıp üzerinde gezdirebilirsiniz. ya da salçayı biraz sulandırıp üzerine dökebilirsiniz. bir bardak kadar sıcak su ekleyin. tuz, seviyorsanız diğer baharatlar.

tepsinin dibini yağlayın. oh miss.
  • elorelia  (09.07.14 17:27:13) 
Donmuş pizza olabilir mi? Yeni taşındığımda bir süre ocağım yoktu, fırın alıp pizza işine girdim. Hergün olmasa da arada bir güzel oluyor.


  • puc  (09.07.14 17:31:38) 
Butun kabuklu patates koy kozlensin. Cikar icini ac ve kumpir gibi doldur. Nefiss.

Ailesiyle yasamayan kisiden bir fikir bu. Pratiklikte belgeli yanii
  • kafasizkalmakisteyenbeyin  (09.07.14 17:39:13) 
etsiz yemek pek yapmayan birisi olarak 3-4 gün önce aşağıda linkini verdiğim tarifi genel hatlarıyla uygulayarak fırında sebze yemeği yaptım ve beklentimin üzerinde bir yemek ortaya çıktı. bir daha bu tarifi denerken sebzelere mantarı da eklemeyi düşünüyorum ayrıca.

tarif: www.gizlitarif.com
  • candanag  (09.07.14 18:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.