[]

Steam Family Sharing

Şimdi ben ve kardeşim bilgisayarlarımızı sync ettik ve aile şeysine ekledik ama birbirimizin kütüphanelerini hala göremiyoruz. Tüm oyunlara erişim izni de verildi. Nasıl oluyor ki bu iş anlamadım?




 
Allah rızası için biri açıklasın 3 gündür ben de bununla uğraşıyorum.


  • Tutesh  (09.07.14 16:26:36) 
kendi bilgisayarindan kardesinin account'uyla sign in olup o bilgisayari family sharing'e ekleyeceksin, aynisini diger tarafta da yapacaksin.. daha sonra kardesin online degil iken sen ya da sen online degilken kardesin, birbirinizin oyunlarini indirip oynayabileceksiniz.. tum oyunlara izin verildi olayi family sharing icin degil family filter gibi bi sey icin.. ayni menude olduklari icin karistirmis olabilirsiniz.. eger yapamazsaniz aksam eve gittigimde daha ayrintili aciklayabilirim saniyorum ki..

family sharing icin secemiyorsun yani bu oyunlara erisebilsin vs diye tum library'yi paylasiyor..

edit: boyle bi guide yapmislar mesela
www.howtogeek.com
  • buzzlightyear  (09.07.14 16:32:06 ~ 16:33:08) 
hee oyun oynamasa bile steam account'unun açık olmaması gerekiyor yani? İşin garibi o bendekileri görebiliyor ben ondakileri göremiyorum.


  • shejia  (09.07.14 16:39:43) 
oyunun sahibi login oldugunda diger kisiye 5 dakika sure veriliyor oyunu satin al ya da sakla ve cik gibisinden..

tamamen ayni sekilde ayarladiysaniz olmasi lazim.. olmuyorsa iki tarafta da steam'i kapatip acmayi ya da beta kullaniyosaniz kullanmamayi(ya da kullanmiyorsaniz kullanmayi) deneyin..
  • buzzlightyear  (09.07.14 16:47:29 ~ 16:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.