[]

Oyunlar sarmıyor eskisi gibi

sn. duyuru ahalisi, bendeniz 99 yılından beri bilgisayar kullanan 31 yaşında bir birey olaraktan pc oyunlarını hep sevmiştim,hala severim. hatta sırf bu yüzden du bakalım neler dönüyor piyasada diyerekten geçenlerde sistemimi azcık güncelledim. 2007 den beri baya uzak kalmıştım piyasadan. şu an bf4 filan oynatacak bir sistem var elimde, lakin gelelim esas soruna. bir kamyon oyun birikmiş, ama ben oynayacak oyun seçemiyorum :( şimdiye kadar ki tercihlerimi şöyle anlatayım.

Half-Life efsanemdir, bir numaramdır. Üstüne oyun yapılmadı bence, yapılamayacakta. HL2 serisini büyük bir mallık yaparak bitirdim (ep2 yi ep1 den önce oynamışım)

Counter hastasıyımdır ama 1.5 ten beri o tadı alamadım, cs go satın aldım steam'den, tabiri caizse her oyunda elime alıyorum, millet ya wall açıyo, ya da aşmışlar

Quake III te o zamanlar çok çılgın oynardım, denemedim ama sonraki quakeler boktanmış

Age Of II yi severim, Warcraftı severim ama benim olayım Red Alert 2 dir. Bayılırım ölürüm ama bi yere kadar işte.Onun da 17 oyunluk packini originden satın aldım, ra2 ve yuri eyvallah ama sonrası sarmadı beni.

Football manager serisini hatmettim, bu aralar o da bıktırdı.

NFS underground 2 ve öncesini hatmettim, sonrasından ise bi most wanted denedim, o eski ruhu yakalayamadım. Grid mrid denedim ama sarmadı

Fifa 2000'den sonra fifaya küstüm, daha barışmadım. Pes serisine ise 2009 dan beri küsüm. fifa 13 denedim ama sarmadı..

NBA lere hiç bulaşmadım, çoook eskiden fox nba diye bi şey oynamıştım baya sarmıştı

MK tekken vs. zaten sürükleyici değil.

Bioshock oynadım, abi çok zor oyun ya, 3.5 atarak oynuyosun oyunu, bazı yerlerde götüm tavana vurdu, zaten sona yakın bi yerde little sisterı takip ederken kız durdu kaldı, hala bekliyoz. hata verdi, baştan başlamaya da yüreğim yetmiyor. eee o bitmeden de infinitiye filan geçilmez.

GTA vice city den sonra (ki aspirine le bitti her görev) hiç gta oynamadım. bilmem oynasam mı

Geçenlerde bi machiarium oynadım, half life kadar tat verdi şerefsizim, bitmesin diye kurban kestim..

Şimdi demem o ki bakın ben hep piyasa oyunları oynuyomuşum di mi? bana böyle hayvanlar gibi zevk alacağım, sürükleyici, pc de oynanabilen (gerçi elimde f710 var, ps tadı yakalarım gibi) oyun lazım gençler. show me your best pıliiiiz

 
rpg seviyorsan skyrim oyna mutlaka.

gta v geliyor sonbaharda diğer gtaları boşver ama bunu kesin oyna hayvani bir şey olmuş.

machinarium gibi bulmacalı bilmeceli şeylerden the bridge vardı geçenlerde oynadım.

şu anda humble bundle'da 2k işbirliğiyle kaliteli oyunlar çok ucuza satılıyor.

edit: kart oyunu seviyorsan da hearthstone var.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (09.07.14 15:39:45 ~ 15:42:05) 
(git: 801846)


  • buzzlightyear  (09.07.14 15:39:51) 
@nero

oynamadım ama bu meselea xxxxx 2 şeklindeki oyunların 1. sini oynamayınca 2.sini oynamak anlamsız gibi geliyor bana
  • fatihdr  (09.07.14 15:40:00) 
farcry 3
crysis 2-3
dishonored
pek oyun oynamayan biri olarak (zaten genelde fps oynuyorum belli oluyordur) en beğendiğim oyunlar.
  • edip  (09.07.14 15:56:34 ~ 15:57:05) 
skyrim ?


  • vasilias  (09.07.14 16:00:47) 
hacı oyun oynamamışsın, çalıya çırpıya sürtmüşsün sen diye bi giriş yapıp bütün pc fanboylarını bi toplayayım önce.

geyik bi yana, the last of us, uncharted 3, gta 5, red dead redemption, heavy rain diyorum başka bişey demiyorum. tabii bunlar için spot mağazalarından garantisiz sıfır kutusunda bi ps3 almalısın 500 tl civarında. ben de spectrum ile 1980'lerin sonuna doğru girdim oyun dünyasına, comodor, amiga, süpersonik pc'ler ile oynadım oynadım oynadım ama artık hacı bence bizim pc başında oyun oynama devrimiz kapandı bu yaşta. salonda üçlü koltuğa yayılıp birayı kültablasını yanıma koyup ayaklarımı uzatıp dev ekranda oynamak zevk veriyor.
  • prompter  (09.07.14 16:02:13 ~ 16:59:00) 
dishonored oynamalısın. hikayesi de çok güzeldir.


  • anil  (09.07.14 16:04:13) 
Strateji seversen rome total war 2


  • neidüğübelirsiz.  (09.07.14 16:30:33) 
Abi gel beraber dayz oynayalım.

Cs go da beraber oynayabiliriz biraz ısınırsınız.

Gta vw mafia 2 oynayın kesinlikle.


Skyrim de bir harika.


Company of heroes.


Bu arafa bunlara o kadar para vermeyin steam den çok daha ucuza bundlelardan alın.

Güncel oyun lazım olursa da öneririm bir iki alınacak site
  • colorwithnotexist  (09.07.14 16:38:50) 
Sen de benim kafadansın. Half-life, counter, quake, age of 2, vice city , red alert 2 falan hep benim en çok oynadıklarım. Şu ilkini oynamadan ikincisini oynamama hastalığında ve bioshock konusunda da aynı şekilde düşünüyorum. Şimdi şöyle bir reçete uygulayabilirsin: assassin's creed, batman, portal (hala oynamadıysan kesin sevmen lazım), crysis, max payne, prototype, prince of persia serileri; mirror's edge, medal of honor, tomb raider. Daha benim sevmediğim ama sevilen dead space, total war serisi, metro 2033 falan var. O da olmadı bir ton indie oyun var sevebileceğin: fez, ftl, limbo falan.


  • acccra  (09.07.14 17:04:11) 
verilen cevaplardaki öneriler güzel, bir bak ama ben sana bi hotline miami takviyesi yazıyorum onu bi oyna bitir haberleşelim


  • inscrutable  (09.07.14 17:09:13) 
beni de uzun zamandır oyunlar sarmıyordu. Assassin's creed (III) oynayım dedim kardeşim çok oynuyor diye bir hayli sardı. şimdi bırakamıyorum.

vice city'den sonra çıkan tüm gta'ları oynadım ama hiçbiri vice city kadar eğlenceli olmadı benim için.
  • pokerface  (09.07.14 17:22:44) 
ana aynı ben. hele ra 2, vice city, quake 3, wc3 örnekleri falan duygulandırdı. valla ben de kaç zamandır dota'dan başka bir şey oynayamıyordum sarmıyordu çünkü otuz tane baba oyun yüklü tabii baba dediysem de piyasadaki top seller oyunlar yani ama ıhh. skyrim'e başladım güzel baya sonra amazon'da 5 dolara dark souls gördüm dur lan bi şans daha verem dedim demez olaydım acayip bağımlı yapıyor. yani bir dark souls bak derim ama biraz zor. sarmazsa skyrim oyna, assassin's creed 2, far cry 3, dishonored güzel.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.07.14 17:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.