[]

linkedin

selamlar,

son gunlerde linkedin'de bi sekilde populer birisi oldum sanirim eklemek isteyen isteyene. hic tanimadigim alakali alakasiz insanlar eklemeye basladilar.

neden insanlar tanimadigi insanlari eklemek ister anlayamadim. sirf network olsun diyerek bunu yapiyor musunuz? ya da ekleyenleri kabul ediyor musunuz?

 
linkedinde aynı sektörden olduğum, ortak tanıdık olan beni ekleyen insanları genelde kabul ediyorum. çünkü faydasını gördüm. iş teklifleri aldığım oldu. hatta zamanında beni hala çalışıyor zannedip çalıştığım firmaya birşeyler satmaya çalışan toptancılara çalışmadığımı söyleyince, cv nizi yollayın biz çalıştığımız diğer firmalara iletelim diyenler oldu. gerçekten yani laf olsun diye değil.
tabi ki tanışmak isteyenler de oluyor arada ama cevap vermiyorum oluyor bitiyor.

  • innerbliss  (09.07.14 11:25:03) 
Ayni sektorden, is yaptigim firmalardan yüzyüze görüşmesem bile talep gelirse kabul ediyorum.

Ekleme konusunda sadece yüzyüze tanıştıklarıma talep gönderiyorum.

Genelde sektörden ve master temsilcilerinden geliyor yabancı olarak, hayır demiyorum genelde. Senede 3-4 yabanci talep gonderir ama max.
  • kuja  (09.07.14 11:26:00) 
bu arada eklemem lazım iş hayatında networking denen olayın önemini küçümsememek lazım. bizim ülkemizde yeni yeni farkedilen bir kavram bu bence.


  • innerbliss  (09.07.14 11:28:45) 
beni ekleyenleri, kendilerini hiç tanımasam da kabul ediyorum. ben nadiren ekleme talebi gönderirim, o da sadece tanıdıklarıma. çok da kullandığım bir site değil açıkçası linkedin.


  • devilred  (09.07.14 12:16:36) 
Beni de tanimadigim halde ekleyen oluyor. Kabul ediyorum

Yalniz bir kez tanimadigim bir kadını ekledim. O da yurtdışında çalıştığım sektor icin hayli onemli bir firmada calisan bir turktu. Ortak arkadaslarimiz var diye ve işim duser diye ekledim. Kabul etti sağolsun
  • dafuq  (09.07.14 13:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.