[]

Ruhum Darlandı genşler

tatilden döndüm işlere gömüldüm. tatildeyken biriken işlerim yetmezmiş gibi, bir de üstüne, normalde beni yedekleyen ve toplamda 2 kişi olduğumuz arkadaş istifayı verip gitmiş; onun işleri de üstüme kaldı, artık tekim. 3 gündür beynim döndü valla. oysa ki tatil de o kadar güzeldi ki, tadı damağımda halde inekliyorum şu anda.

napayım, sigaraya mı başlıyım? ben de mi istifa edeyim? masa başında bilekleri mi keseyim? şirketten herkesin bakışlarına aldırmadan koşarak çıkıp masaja mı gideyim? kıyafetlerimi çıkarıp herkesin ortasında ooOOoooOOO diye bağırarak anadan üryan mı koşayım? cenin pozisyonu alıp masamın altına mı gireyim? napayım? napiyim? napüyüm?


 
Haftasonuna kadar dişini sıkacaksın, sonra yakın bir yere kaçacaksın.


  • arnold schwarzeneger  (09.07.14 11:00:22) 
öncelikle; en.wikipedia.org
sonrasında da keep calm and carry on.

  • innerbliss  (09.07.14 11:04:36) 
iş artınca hiçbir aksiyon almam, normal işime devam ederim. normal mesaim, üzerime kalan işlere de yetiyorsa yeter, yetmiyorsa benim sorunum değil, işi üzerime yıkan yetkilisi düşünsün derim hep. istifa etmekten daha iyi.


  • nereye bu gidis  (09.07.14 11:06:20 ~ 11:06:32) 
tatil sonrası darlanmayı en iyi yeni bir tatil planı çözer. bir ay sonra da olsa, üç ay sonra da olsa, haftasonluk da olsa, yeni bir tatil planı her zaman insanı mutlu eder.


  • dessy  (09.07.14 11:09:37) 
kendine küçük süprizler yap. 2-3 haftasonu havuz, yakınlarda şile vs azalarak biter böylece.


  • [silinmiş]  (09.07.14 11:25:13) 
nereye bu gidiş +1 diyorum, onların ipneliğini senin çekmene gerek yok, kendi üstüne düşen görevi sana ayrılmış olan zamanda yapacaksın, gerisini bırakacaksın. fazlamesai ödemiyorlarsa da yapmayacaksın, şirketi sen mi kurtaracaksın


  • selam  (09.07.14 14:38:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.