[]

izmir'de ne yapilir nereye gidilir?

Yarin 2-3 gunlugune izmir'e gidicem. Ne yapiyim, nereleri goreyim, nerelere mutlaka gideyim? Nerelerde guzel yemek yerim?
kofteci, donerci, kokorecci, midyeci, dondurmaci, pastane, arjantin-hollanda macini seyredecek kafe ve saymadigim nice mekan onerisine acigim.

Erkek, yas 24, buyuk ihtimal yalniz takilcam. Ona gore onerirseniz :(

 
Perşembe akşamı kordon'da yeryüzü sofrası açacağız sen de gelsene?


  • rakicandir  (09.07.14 03:04:27) 
Eski sevgilimle takıl a.q.
İzmir'e tanıdığım hangi erkek gitse onla takılıyor. :(

  • godless frog  (09.07.14 03:29:09) 
maçı del mundoda izle alsancakta. kemeraltı çarşısı, kızlarağası hanında nargile&dibek kahvesi, tarihi asansörde günbatımı, güzelyalı, karşıyaka, inciraltı, urla, seferihisar, çeşme gezebileceğin hatta bazıları denize girebileceğin güzel ilçeler. bi akşamda kordonda çimlerde günbatımı yap. inciraltında midye ye, güzelbahçe ferhat büfede balık ekmek ye, alsancak unlu mamullerde dondurma ye, kıbrıs şehitleri caddesinde pidemekanın çaprazındaki yerde kokoreç ye. döneri köfteyi kızlarağası hanının orda kemeraltındaki köfteci mehmet'te ye.


  • nobeard  (09.07.14 03:36:04) 
kemaraltında tabaklar'da zahmetsiz ye. www.yemekicinyasiyoruz.com
alsancak sevinç pastanesinde pavlova ye. (orijinal pavlovadan biraz daha farklıdır) 1.bp.blogspot.com
bostanlı balıkçıda envai çeşit balıktan yapılma mezelerden ye. www.mekanist.net

eski foçaya da uzanabilirsin günübirlik.
  • icemint  (09.07.14 09:15:21) 
ilk defa gidiyorsan, alsancakı, kordonu ve karşıyakayı-sahilini gez. bu "core" bölge dışında pek bir numara yok zaten. yazın göbeğinde gittiğini varsayıyorsak, şehir içinde gezmek iyi bir seçim değil, çok sıcak oluyor. mümkünse çeşmeye kaç. altında araba varsa başka yerler de önerilebilir. teleferik veya asansör mesela.


  • ytse jam  (09.07.14 10:07:45) 
avm saymadım dikkat edersen. geç onu sen.


  • ytse jam  (09.07.14 10:08:13) 
o değilde sakatat seversen kemeraltında sövüş dürümü tadabilirsin. dondurma ve kumru içinde çeşmeye gitmen gerekecek.(dondurmayı veli ustada, kumruyu da hikmette)


  • camiroquay  (09.07.14 10:17:25) 
hikmet dünkü çocuk, kumru hüseyinde yenir :)
yalnız ben kumrucu şevkinin kumrusunu daha çok beğeniyorum itiraf etmek gerekirse.

  • ytse jam  (09.07.14 10:21:53) 
@ytse jam babam 30 yıldır oralarda ve kumruyu bulan hikmet der. hüseyini bilmiyorum ama dalyandaki hüsnüden iyidir sanırım. şevkide franchising olayına girdiğinden beri bozdu bence.


  • camiroquay  (09.07.14 11:46:34) 
bugün geleydin erkan oğur konseri vardı bornova da


  • mirty  (09.07.14 12:05:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.