[]

Kalorisi Yüksek Yiyecekler&İçecekler

sb. bildikleriniz neler? ama ciddi ciddi yüksek olanları soruyorum, bunları yiyip&içip bir kaç aya biraz kilo almam lazım, öyle günde 5 tabak makarna ye demekle olmuyor maalesef.

mesela bugün tv de bi diyetisyen, kilo almak isteyen birine bozayı önermiş, bunun gibi..


 
youtube'dan epic meal time kanalına bak, adamlar bir pasta yapıyorlar 96000 kalori. gibi gibi.


  • knight of cydonia  (09.07.14 00:44:39) 
Her şeyin kalorisi yüksektir. Fazla tükettiğiniz her şey kilo yapar ama kola cips çikolata paketli yiyecekler tahıl ürünleri gazlı içecekler gibi karbonhidratları tüketirseniz daha çabuk ve sağlıksız bir şekilde kilo alırsınız.


  • angelus  (09.07.14 00:54:39) 
kuzu eti, domuz eti, kuyruk yağı, kaymak, tereyağı... sabah tereyağlı yumurta, tereyağlı katmer/gözleme/bazlama, kaymaklı reçel-bal; öğlen kuyruk yağlı kuzu kavurma sıcak beyaz ekmekle veya lavaşla; akşam da kuşbaşılı kıymalı karışık pide tereyağlı hakiki kaşarlı, üstüne baklava, şöbiyet.

ara öğünlerde zeytinyağına ekmek banılabilir, baharatla domates, soğanla.

baharat ayrıca iştahı açar, hakiki çiğ köfte, ciğer kebabı vs. ohoo, say say bitmez.

edit: yöntem pahalı tabii. besin desteği daha ucuza mal olur ama tatsız tuzsuz.
  • uykusunu yakalayan adam  (09.07.14 01:26:11 ~ 01:43:56) 
hemen supplement satan bir siteye girip büyükçe boyundan gainer aliyosun dostum günde ekstra 1000-2000kalori arasinda almanın en kolay yolu


  • berginyonbaenre  (09.07.14 01:35:06) 
çaya çorbaya maltodextrin katarsan ne olduğunu bile anlamadan davul gibi şişersin. hemen hemen her şeye katılabiliyor, ne kadar sağlıklı olduğunu bana sorma, bence sağlıklı değil o kadar şeker yüklemek vücuda ama istediğin miktarda kaloriyi ancak böyle alırsın. davul gibi şişersin ne olduğunu anlamadan.

not: her yemeğe kat.
  • roboute guilliman  (09.07.14 02:18:01) 
Ot icerseniz hayvan gibi yediriyor farkinda bile olmadan. Hatta icmeyin bol sekerli muffin yapin onun karisimina karistirin.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (09.07.14 02:50:23) 
ilham vermesi açısından iki link
High Calorie Foods: 17 Everyday Foods With The Highest Calories
www.huffingtonpost.ca

A list of 50 HIGH CALORIE FOODS to help you GET FAT FAST
loveisnotaboutgender.wordpress.com
  • candanag  (09.07.14 02:57:14) 
fıstık ezmesi
tahin

  • icemint  (09.07.14 03:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.