[]

ömer üründül bu işlerden anlıyor mu?

Futbol izleyicisiyim ama çok anlamam. Üründül'ün yaptığı yorumlar bana çok bayağı geliyor. Buradan biri çıksa çok farklı konuşmaz gibi geliyor. Yanılıyor muyum?




 
Düzgün yorum kriteri diye bi şey yok. Orda olan kişi maçın canlı olması itibariyle ayrıntılı analiz de yapamaz yani. Millet niye bu kadar kızıyor sinirleniyor anlayamıyorum hiç.


  • cemlemikonusuyorsun  (09.07.14 00:39:52) 
Kızma gibi bi durum yok da yorumcunun biraz teknik yorumlaması gerekli gibi geliyor bana. Mesela sonraki maçlarda rakipler nasıl tedbir alır diye soruyor spiker, orada almanya şu sistemde oynuyor bunu yaparlarsa şu olur bu olur değil de "illaki tedbirli olmaları lazım" diyor. E bu mu diye soruyorum o zaman.


  • oldboy  (09.07.14 00:44:09 ~ 00:45:41) 
şaka maka trt'nin diğer yorumcu kadrosuna göre beğeniyorum.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (09.07.14 00:57:25) 
anlamaz olur mu 1-0 giden maçta gerideki takım için gol atarsa maça ortak olur diyor bu adam da futboldan anlamıyorsa kimse anlamıyordur cık cık cık


  • joy stick  (09.07.14 01:10:37) 
Trt'den para almadığı için öne çıkıyor. Yolsa vasataltı.


  • esas itibariyle  (09.07.14 01:45:33) 
bu ülkede herkes bu işlerden anlıyor, o yüzden sıkıntı yok bence. bir çeşit fenomen oldu futbol dünyasında; tıpkı sabri gibi, dalga geçiliyor ama bir yandan da eğlenceli geliyor insana, içten içe sempati duyanlar çok. mesela ceyhun'u duyduk arada, hemen aradık kendisini. evet çok teknik değil ama canlı maç esnasında öyle uzun uzun teknik yorumlar da yapılmaz zaten.


  • baba jo  (09.07.14 01:51:01) 
Nadiren doğru düzgün şeyler söylese de genellikle sıradan analizler yapıyor. Yani kendisi kadar yapabilecek başka kişileri de getirebilirler kolaylıkla ama hem kitle (biz, ben de dahilim) kendisini istiyoruz adam kült oldu hem de ücret almıyor.

Ayrıca başkası çıkacağına Ömer Üründül çıksın. En fazla sahadaki oyuncuyu/taktiği beğenmez. Kimseyle tartışmaz, laf sokmaz, öyle fanatiklik falan yapmaz. Doğru düzgün bir adam kendi halinde, futbolu seviyor bu çok açıkça belli oluyor. Elimizde muhteşem yorumcular olmadığına göre Ömer Üründül ile mutluyum ben.
  • thor odinsson  (09.07.14 02:10:14) 
bu adam işin teknik ve analiz kısmını pek anlamıyor...fakat arkadaşlarında belirttiği gibi maç esnasında analiz yapmak , çok doğru değil...dozajını biraz kaçırdınmı sıkıcı olabilirsin...murat kosovayı çok çok beğensemde bazen bu analizlerin dozajını kaçırıp sıkıcı olabilir...onun için bu abimiz o toplara girmiyo...gayet düz mantık yorumluyo ve yorumları öyle çok absürt yorumlar değil...bizim milletimiz abartmayı sevdiği için yorumları beğenmiyoruz

bu arada şunuda söylemeden edemicem , turnuvanın başında ceyhunun yorumculuğunu gördükten sonra ömer abi ilaç gibi geldi...ki piyasada maç yorumlıcak adam sayısıda bi elin parmaklarını geçmediği için eleştirilerin biraz acımasız olduğu kanaatindeyim
  • adanalıbeckham  (09.07.14 02:29:38) 
rezalet bence. kaleci olmasaydı goldü falan diyor adam.


  • madman  (09.07.14 02:34:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.