[]

PlayStation Nerden Almalı?

Selamlar,

PS3 almak istiyorum. Ancak hiç bilgim yok. Büyük zincir teknoloji marketlerinde de, Gittigidiyor, N11 tarzı yerlerde de var. Garantili, sıfır olursa farkeder mi?

Bir de 2. el alma konusuna ne diyorsunuz?

 
Playstation fiyatlarını etkileyen pek çok faktör var en önemlisi kırılabilir olup olmaması 400 tl ye de 750 tlye de ps3 bulabilirsin benim elimdeki kırılabilir ps3 e 2 ay önce 700 lira teklif etti eminönündeki ps3cüler satmadım kırılamayanları ise 400 den alabilirsin ps3 Ler çok sorunlu aletler değil makineyi 2. El al kolları 0 alırsın


  • zenciamacalismiyor  (08.07.14 22:09:45) 
bazen ter temiz 2.el bulanabiliyor ama ps3 ilk ciktiginda ikinci el almistim hayatim zindan olmustu.

nerde yasiyorsunuz. ankara da ps3 ve oyunlar aldigim.bir mekan var bahcelide. adam kirma olaylarini falan da yapiyor. eger kirdirma gibi bir dusuncen varsa oyle bir yerden almani tavsiye ederim. ugrasmazsin en azindan nerden oyun alacagim diye.

ankara disinda da bir cok ps3 cafe ya da bilgisayarci ya da direk bu ps uzerine mekanlar var. buralarda da garantili makineler satilabiliyor. biraz arastirin guvenilir olandan alin.
  • kutsalbok  (08.07.14 22:15:33) 
Şehir olarak Mersin deyim. Kirdirmayla falan uğraşır mıyım bilmiyorum. Oyun alıp oynamak daha kolay gibi geliyor.

Bu gittigidiyor, n11.com gibi sitelerdeki satıcılara ne diyorsunuz? Oyun ve 2. Kol hediyeli satanlar var. Güvenilir midir bunlar? Orjinal midir hediye kol falan?
  • hayattan sikilan adam  (08.07.14 22:35:50) 
Gittigidiyor dan falan alın içiniz rahat olsun kırılamayanlardan alın orjinal oyun kullanacaksanız 400 liradan fazla vermeyin.. Gittigidiyordan falan alırsanız 3 gün ürünü test etme hakkınız var para satıcıya iletilmeden önce beğenmezseniz yollarsınız geri.
Bu arada ps3 oyunları 80-100 civarı biliyosunuz kırdırırsanız oyun başı 5-10 lira verirsiniz

  • zenciamacalismiyor  (08.07.14 22:56:37) 
12 gb ile 500 gb arasında hdd boyutundan başka fark var mı? Ve hdd boyutu bu kadar önemli mi?


  • hayattan sikilan adam  (08.07.14 22:58:53) 
Bi kere ps Store dan oyun satın alıp indiremezsiniz zira bellek yetmez bazen inanılmaz ucuza bedavaya oyunlar oluyor onları kaçırırsınız zamanla eski save dosyalarını silmeniz de gerekebilir


  • zenciamacalismiyor  (08.07.14 23:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.