[]

6-7 aylık stalk'ın ardından kabul edilen buluşma teklifi

şimdi stalk kelimesini kullandığım için ayar vereceklere önceden açıklamamı yapayım: daha uygun bir kelime bulamadım başlıkta kullanmak için. açıklamayı zaten yapıcam şimdi.

daha önce de yazmıştım, varoluşbuddy'li bi duyuruydu belki vardır hatırlayan. benim sürekli kendi kendime yazıp çizdiğim, yazdıklarımı okuduğunu çok iyi bildiğim ama hiç pas vermeyen biri vardı. aynı şehirde olmamıza rağmen aramızdaki korkunç mesafe nedeniyle buluşmayı teklif dahi etmemiştim.

daha sonra kavga ettik gibi bir şey oldu, tamamen koptum. 15-20 gün falan hiç yazmadım. sonra işte tatil için başka bir yere geldim. buradayken geçen gün, "istanbul'a döndüğümde bi yerde buluşalım, oturup konuşalım olur mu? 7-8 ay peşinde dolaşıp sabah akşam sana yazınca ruh hastası gibi hissediyorum, buluşursak daha iyi olur sanki" dedim.

cevap bile beklemiyordum ki pat diye "olur" yazdı.

şimdilik "aklında kalayım da daha çok özlesin egomu okşasın" dediğini biliyorum ama "geldim ben buluşalım" dediğimde yan çizeceğini de sanmıyorum...

neden buluşalım dedi ki şimdi bu? 8 aydır bu teklifi mi bekliyordu yoksa? ne bileyim garip işler.

 
Buluşmadan ne desek boş. Senaryo üzerinden gidersek..

1. Oturacaksınız bir yere, kız senin ona nasıl taptığını anlamak, senin ona layık olmayan milyonlarca erkekten sadece biri olduğunu kanlı canlı gözleri ile görmek için bir iki olta atacak, sen oltaya geldiğinde geri çekilecek.

nasıl davranmalı? arkadaş canlısı ol, arkadaşınla muhabbet eder gibi yalnız ne friend zone'a çekerek ne de ilk sinyalde yere yığılarak. rahat ol, son sözün "eh muhabbet etmis olduk :)" olabilecek cizgide yürüt. bunu iyi çevirebilirsen onu -eğer oynarsa- kendi oyununda yenmiş olacaksın, sonra al eline çekirdek izle davranışlarını.

2. ciddi sinyal verir, ya da çekinceli davranır...kısacası hoşlanıyordur.

nasıl davranmalı? içinden nasıl geliyorsa öyle davran. bunlar güzel şeyler.

3. yan çizme.

nasıl davranmalı? cevap bile verme.
  • Lorik Cana  (08.07.14 21:58:20 ~ 22:02:44) 
Teklife içip git başkan cool olman lazım. Ama içip geldiğini anlarsa o da olmaz. Bu kahve likörü bok püsür var onlardan iç anlaşılmaz :))


  • juvee  (08.07.14 22:00:12) 
abi aslında ben hani ne düşünmüştür, niye kabul etmiştir onu merak ediyorum. bizimkisi zaten hiçbir zaman aşklı meşkli bir şey değildi, yani "karşısında ne yapacağım" konusunda bir derdim yok. çıkarıp masaya vurucam ben kendim olarak, beni zaten çok çok iyi tanıyor. ne kadar cool'um değilim bilir yani. "kızla buluşuyom napıcam" tavsiyesinden ziyade, ne oldu da kabul etti kafasında ne var bunun tarzı bir soru benimkisi.

çok garip geldi çünkü yani. baktı bırakmıyorum peşini buluşayım bari sussun mu dedi naptı? belki soğuyayım diye sarımsaklı yoğurt yiyip gelir?
  • pescador  (08.07.14 22:03:28 ~ 22:04:18) 
her türlü nedeni olabilir. canı sıkılmıştır, hazır yaz "belki?" bu çocukla olabilir diye düşünüyordur, yalnız kalmıştır, başkasına sinirlenmiştir, o anlık içinden gelmiştir buluştuğunuzda pişman olur, durum değerlendirmesi yapıp seni istediğini düşünmüştür...

edit: rahatsız edici bir stalker'lık yapmıyorsan buluşalım sussun diyeceğini sanmıyorum.
  • Lorik Cana  (08.07.14 22:06:03 ~ 22:06:45) 
değişiklik olur diye düşünmüştür merak ediyodur canı sıkılıyordur.


  • instant crush  (08.07.14 22:09:14) 
Oo pescador oo, konustuklarimizi unuttun demek!!1

Oley
  • Idonthaveausername  (08.07.14 22:29:15) 
buluşmaya gitme o şaşırsın. nasıl fikir? bence de bok gibi.


  • dzingis  (08.07.14 23:05:19) 
normalleştirmeye çalışıyor.


  • icemint  (09.07.14 10:37:25) 
go fuckherself!


  • [silinmiş]  (09.07.14 10:41:18) 
Kafası bozuktur, egosu yerlerdedir. Sen ummadığı anda teklif edince birilerinden intikam almak için düşünmeden evet demiştir. Altını çok kurcalama, beklentiye de girme. Üzülürsün yoksa.


  • yirmisantim  (09.07.14 10:42:00) 
Buluşma. Zirvede bırak. Bas kıçına tekmeyi. Buluşunca pişman olacaksın.


  • pandispanya  (09.07.14 10:43:48) 
@pandispanya, ben tam tersi birbirimizden soğuruz ve bunun çok yersiz bir takıntı olduğunu fark edip yavaş yavaş kendime gelirim diye düşünüyordum :/


  • pescador  (09.07.14 17:55:03) 
Ya seni ekerse? Ya da yine aynı etkiyi yaratırsa üzerinde? Gerçekten istiyo musun bunu? Doğumgününü de unutma. Ya affettirirse?


  • pandispanya  (09.07.14 18:32:07) 
ekmeyeceğini tahmin ediyorum. zaten belli bir tarih yok ki, ben "geldim, ne zaman buluşuyoruz?" diyeceğim, ortak bir tarih belirleyeceğiz ikimizin de müsait olduğu. sanmıyorum ekeceğini. ekerse de sorunun anlamı kalmıyor, "vay aq" deyip devam etmek durumundayım.

doğumgünü kısmını anlamadım. affettirse ne değişecek ki? hiçbir şey yoktu, yine olmayacak. olursa da... zaten olmuş olacak.

üzerimde yine aynı etkiyi yaratacağını hiç sanmıyorum bunca şeyden sonra. abarttığım gibi biri değil, biliyorum. soğuyayım da rahatlayayım.
  • pescador  (09.07.14 18:37:08 ~ 18:40:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.