[]

ben homofobik miyim yav şimdi

vicdanımı rahatlatmak için değil de, cidden çok kafam karıştığı için soruyorum. ona göre kendimi kalıba sokucam.

ciddi diyom lezbiyen pornosuymuş falan hiç ilgimi çekmedi, lezbiyen tanıdığım da olmadı. ama haklarında iyi ya da kötü bi şey düşünmedim aynı zamanda.

futbol maçı izlerken oyuncular birbirine sarıldığında, öpüştüğünde hoşuma gidiyo haha. o "KARDEŞLİK" hali, BROMANCE tavırları falan sempatik bile geliyo yerine göre. gay biraderlerimle de bi derdim yok.

ama travesti mi diyosunuz olm, boru gibi sesi olan ablalar olsun ya da ne bileyim işte böyle çok alışık olmadığım insanları görünce çekiniyorum. nefret duymuyorum ama çekindiğim için uzak durmak istiyorum, nasıl desem yani ilginç geliyo ya. hani erkeğin erkeğe ilgi duymasını anlıyom ama o vücutta o ses olunca beynim almıyo benim.

mesela şu LGBT 2014 onur yürüyüşüne imkanım olsa bile katılmazdım çünkü ben kendimi orda yalnız hissederim amk, o insanların arasında değilim çünkü. burada "arasında değilim" derken eşcinsel olmayı kastetmiyorum. onlar mesela benim gibi çekinmiyor. tamamen anlıyorlar eşcinselleri de travestileri de. ben anlamıyom olm, çekiniyorum. kötü niyetli olduğumu düşünmüyorum ama geride duruyorum işte.

dediğim gibi bende bir nefret, onları dışlama falan yok. daha ziyade kendimi geri çekiyorum. şimdi bu durumda GERİZEKALI ŞAPŞİK HOMOFOBİK BİSEKSÜELLER VARDIR!! mı oluyorum yoksa sıkıntı yok mu?

***

lütfen "kardeşim homofobiksen homofobiksin, ibnelik moda oldu ;))" tarzı cevaplar vermeyin. dediğim gibi, derdim vicdanımı rahatlatmak değil. sadece ne düşündüğümü falan anlayamıyorum net olarak. homofobiklik deniyosa buna homofobiğimdir yani nabiyim.

 
değilsin. ama biraz kafayı açman lazım.


  • chemical dependency  (08.07.14 16:04:04) 
Arkadaşım ne çok kasıyosun kendini..
Bilinmeze karşı duyulan basit çekingenlik korku bu..
Birkaç tane arkadaşın olursa, ne bileyim onları anlatan birkaç film izlersen çözersin olayı.
Kötü bir insan değilsin korkma..
  • quaker  (08.07.14 16:04:42) 
gerçekten böyle düşünüyosan değilsindir heralde. insan örümceklerden hoşlanmaz ama bu illa araknofobisi olduğu anlamına gelmez.

ama dünya homofobikler ve homofobik olmayanlar diye ikiye ayrılmıyor. her duygunun bi derecesi vardır. çekindiğini söylemişsin. mesela böyle birine geçemesi için kapıyı tutarmıydın, elinde ağır bi yük görsen taşımasına yardım eder miydin. eğer cevabın hayırsa homofobik olmasasan da doğru bi ayrımda da değilsin demektir.
  • elorelia  (08.07.14 16:10:24) 
@elorelia, yok benimkisi o tarz bir çekince değil kesinlikle. daha ziyade, duygusal diyeyim. geçmesi için kapıyı tutardım, ağır yük görsem taşımasına yardım ederdim elbette. bunu herkes için yaparım ya da yapmam, tipine sesine vs. bakmam yani, yapıyorsam insan olduğum için yaparım.


  • pescador  (08.07.14 16:24:48) 
Escinsellerin, translarin ozellikle turkiye'de cok haksizliga ugradigini dusunuyorum ve bu magduriyetin giderilmesi lazim ama translar zaten garipler abi, senin bakisinda anormal bir sey yok bence. Kafam kadar meme, kasli bacaklar, boru gibi ses filan bana da cok normal gelmiyor. Bu insanlari farkli bulmak baska, ezmek, yasam haklarini elinden almak baska bir sey. Su an bulundugum ulkede escinseller evlenebiliyor, bence bu guzel bir sey ama iki adam opusuyorsa patlamis misir alip izleyecek halim yok, benim acimdan hos bir goruntu degil yani.


  • fortisvita  (08.07.14 16:35:02 ~ 17:40:31) 
@fortisvita bir erkek bir kadın öpüşürken patlamış mısır alıp izliyor musun?


  • chemical dependency  (08.07.14 16:39:29) 
sıkıntı yok.


  • icemint  (08.07.14 16:40:01) 
değilsin


  • make a wish  (08.07.14 16:54:08) 
bilinmezlere olan korku nedir yaw, biliyoz biz sizin birbirinizle neler yaptiginizi, rahat olun.


  • lutah  (08.07.14 16:56:39) 
iyi iyi böyle iyi hacı. sorun yok.


  • seyduna6687  (08.07.14 17:14:10) 
@chemical, e dogru o zaman da izlemiyorum tabi ama icgudusel olarak daha normal karsiliyorum.


  • fortisvita  (08.07.14 17:39:53) 
Homofobik değilsin. Transfobin var belkş biraz, bu da bilinmezlikten kaynaklı cidden. Muhtemelen hayatın boyunca hiç normal ortamda karşılaşmadın trans birisiyle. Umarım denk gelirsin bi şekilde.


  • phoenixboy  (08.07.14 18:58:07) 
Bi nebze transfobin olabilir. İki gün önceki akşam yolda yürürken bi travestiye rastladım. Dönerciden döner gibi bişeyler aldı, yoluna devam edecek. Dönerciler laf attı, sonra bunun da ayakkabısı büyük geliyo takıldı yalpaladı filan. Ben arkasına geçip biraz izleyerek yürümeye başladım. Ayakkabılar ayağına olmuyo ve 3 saniyede bi durup, ayakkabısının arkasını yeniden takıp devam ediyo filan...

Yanına yaklaştım; yardıma ihtiyacın var mı, poşetlerini tutayım, sen de ayakkabını hallet dedim. Şok oldu. "ıııı şeyy yok ya, yiyecek almaya çıktım, ayakkabı büyük geldi, hallederim" gibi bişeyler söyledi. "Evet bana da bazen öyle oluyo, arkayı iyice sıkmazsan düzelmeyecek" dedim ve onu geçip yürümeye devam ettim.

Bikaç saniye sonra arkamdan pıtı pıtı gelmeye başladı, bana yetişti. "İnsanlar sence neden bizden nefret ediyolar?" diye sordu. "İkiyüzlü oldukları için" dedim. "Doğru söylüyorsun" dedi. Yürümeye devam ederken kendiliğinden bi sürü şey döküldü. Onlarla beraber olan insanların nasıl her şeyi inkar ettiklerinden tut da aşk meşk bi sürü işlere kadar. "Benim bi sevdiğim var ama bu akşam benden ayrıldı" dedi. Ayrılık sebebini anlattı. "Seven insan güvenir" dedim. "Doğru söylüyosun, konuşucam onunla" dedi. Gireceği sokağa geldik "Kendine iyi bak, benimle konuştuğun için teşekkür ederim" dedi. "Dikkatli ol lütfen" dedim. Gitti.

Travestilik bence varoş bi kültür. Ama bi sebebi olmasa tutunamazlardı. Demek ki sebebi gerçek. Ve onca acı içinde ne görüntüleri, ne taşıdıkları bıçak ne de başka hiçbi şey dikkatimi çekmiyor. Çünkü hayatları acı dolu ve acı tamamen gerçek.
  • pandispanya  (09.07.14 11:02:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.