[]

Bankadan Yuklu Miktarda Kredi Almis Olan?

selamlar duyurunun is adamlari/kadinlari,

bankadan sirketi adina cok buyuk miktarlarda kredi almak icin banka yetkilileriyle masaya oturmus, pazarlik yapmis, bu surecten gecmis kimse var mi?

varsa bu sureci ve kisaca puf noktalari anlatabilir mi?

tesekkurler.

 
Şirket bazında verirler o tarz kredileri ve ticari kredi olur. Vergi sicil kayıtlarına bakar seninle ilgilenen kurumsal danışmanın, daha sonra müdürüne konuyu açar. Söz konusu mebla 200-300 bin tl veya daha yükseği ise ve ipotek durumu yoksa o şubenin müdürüyle bir görüşme yaparsın yolunda giderse o da kredini onaylar.


  • Solem  (08.07.14 10:01:51) 
mali tabloların iyiyse,
çek vb kayıtların düzgünse,
faaliyet yılın 1 yıldan fazlaysa (yıl sonu verilerin varsa),
sermayen çok zayıf değilse, net işletme sermayen eksi değilse tablolarda,
hele hele ipotek verebileceksen,

bunları gösterir belgelerle bankaya başvur, onlar seni zaten yönlendirirler, muhtemelen peşinden de koşarlar.
  • esenboga  (08.07.14 10:33:41) 
ayrıca takasda çekiniz varsa o çekleri teminat göstererek de kredi çekebilirsiniz.


  • etna  (08.07.14 11:22:49) 
tek püf nokta: bankaları birbirine kırdır.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (08.07.14 15:05:37) 
Valla biz kendi aile şirketimiz için 1 trilyon falan kredi çektik ki bulunduğumuz ilin vergi rekortmeniyiz, yine de ancak arsayı ipotek ettik öyle verdiler


  • elebego  (08.07.14 17:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.