[]

pronail ve ağdacı

kaç para bura merak ettim yakınıma açılmış gidim dedim bi gün ama servetimin yarısını bırakıp da çıkim istemem. bi de bu manikür olaylarında nerde yaptırdığın önemli mi, saç değil boya değil ne kadar farklı olabilir ki.
neyse doktor pedikür önerdi ama malum kozmetikli ilaçlar için eczane listesi verdiği gibi yer belirtmedi.

ikinci sorum iki üç seneye mezun olucam baya uzatmalı olarak. kaş&bıyıktan da anlarım. kamkim de ağda işinde iyi baya. pro nail olduğuna göre biz de bu tarz bişi açsak tutma mı ya? baya kanım kaynadı bu fikre.

 
sadece manikür pedikür olayı için yorumum şu olabilir: hijyen.

not: berbere kendi makasımı havlumu bırakmak için genç olduğumdan dolayı yapamıyorum manyakmışım gibi bakarlar diye ama acayip istiyorum bunu yapmayı.

edit: erkeğim, berberler biraz değişik.
  • stereoseyfi  (08.07.14 01:17:15 ~ 01:31:33) 
teyzem hiçbir zaman kuafördeki makası felan kullanmadı kadın yıllardır iki haftada bi yanında setini taşıyo. bence söyle bişi olmaz.


  • mula  (08.07.14 01:20:45) 
Kadın değilim ama zaten herkes kendi setini götürmüyor mu oralara? Benim bildiğim bizim malzememizi kullanacaksın gibi bir durum yok yani.

Ek olarak seti ve solüsyonları alıp evde yapmak da mümkün sanırım. O kadar komplike bir iş olmamalı.

Sadece ağda salonu ne kadar karlı bilemiyorum, en azından ortalama üzerinde geliri olan bir muhit olsa belki. Bana öyle geliyor ki fakir fukara adam evinde yapar bu işi.
  • onexey  (08.07.14 01:30:16) 
Şimdi yanlış hatırlamıyorsam manikür 30 tl idi burada ben bir kere gittim bir daha gitmedim tamam hijyende çok iyiler ama yeteri kadar iyi değiller ve bazı şubeleri cidden kötü gereksiz bir fiyat uygulamaları olabiliyor.

Manikür artık bildiğimiz manikür değil açıkcası sırf ay tırnak etlerim ay düzgün şekilli olsun ile bitmiyor kalıcı oje uygulamaları ve Türkiye de Thuya markasınındı sanırım jel tırnak ürünleri var yamuk yumuk turnakları mükemmel şekillendiriyor en az 1 ay da kalıcı oluyor tabi bunları yapacak insan bu markanın verdiği eğitimlere gidecek ve sertifika alacak.

Mesela bir kuaför açacaksınız ağda için en çok bilinen tanaçandan mal alacaksınız tanaçanın getirdiği markalardan depilissima en iyisidir aynı zaman da kuaför vb. bir yer açmadan da tanaçanı takip ederseniz dönemsel olarak ağda eğitimleri, ipek kirpik eğitimleri vs. veriyorlar onlara katılıp sertifika alabilirsiniz. Sertifikalar çok önemli bu işte kesinlikle.

Bir de klasikleşen o Türk kadının ay tırnak etim kesilmezse temiz olmuyor algısına çok sinir oluyorum o etler geri itilecek kesilirse Hepatit B kapma olasılığın %60 artıyor arkadaşım o ne ya!!!

Manikür için eğer çok hijyenik olsun diyorsanız artık tek kullanımlık işte itme çubuğu, törpüsü, tek kullanımlık havlusu olan ilk olarak sizin açtığınız paketler var onları kullanabilirsiniz eğer kalıcı bir takımınız yok ise ki kalıcı bir takımdan daha hijyenik geliyor bana bu paketler. Tam olarak nerde satıldığını bilmesem de çünkü bunları üreten kozmetik firmasını tanıyorum ordan almıştım zamanında pronail tarzı yerlerde de bu pakete ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

Of ne yazdım yalnız daha bitmezde özetle bir yer açacaksanız hijyen ve yeni teknikkler bir arada olmalı bence :)
  • faihfati  (08.07.14 01:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.