arkadaşlar gülmeyin. ya da gülün anasını satayım fark etmez ama bu dertten muzdaribim. burgerking yüzünden oldu bu. sözlüğe de yazdım ama aynen kopyalıyorum buraya. https://eksisozluk.com/entry/44037985"geçen istiklalin girişindeki şubesine gitmek durumunda kaldım isteksizce. Mecburiyetten ya da öyl
arkadaşlar gülmeyin. ya da gülün anasını satayım fark etmez ama bu dertten muzdaribim. burgerking yüzünden oldu bu. sözlüğe de yazdım ama aynen kopyalıyorum buraya.
eksisozluk.com"geçen istiklalin girişindeki şubesine gitmek durumunda kaldım isteksizce. Mecburiyetten ya da öyle olmak durumundaydı. zeus belamı versin keşke aç kalsaydım yahu. kırmızı et içeren bir burger söyledim. yerken ette bir ibnelik olduğunu sezmiştim ama ne bileyim? yarısını yedikten sonra tiksinerek bıraktım. üstelik ice tea istememe rağmen kola doldurmuş elaman.
eve gittim. akşamına evin içerisinde biraz yellendim. biraz değil bayağı bir yellendim daha doğrusu. ne yedirdilerse bana gaz yaptı anlamsız şekilde. sonrasında kokuyu soluduğumda hemen ocağa koştum tüp mü açık kaldı diye.
artık bir haftadır osuruğum piknik tüpü gibi kokuyor. allah belanı versin burgerking."
Evet sahiden bir haftadır osuruğum tüp gibi kokuyor. Metan gazı sıkışmış bildiğiniz. Bu neden olur? Bağırsaklarım nasıl bu hale geldi?
Bir de sakın gitmeyin şu fastfoodçulara ben ettim siz etmeyin.