[]

osuruğum piknik tüpü gibi kokuyor

arkadaşlar gülmeyin. ya da gülün anasını satayım fark etmez ama bu dertten muzdaribim. burgerking yüzünden oldu bu. sözlüğe de yazdım ama aynen kopyalıyorum buraya. eksisozluk.com

"geçen istiklalin girişindeki şubesine gitmek durumunda kaldım isteksizce. Mecburiyetten ya da öyle olmak durumundaydı. zeus belamı versin keşke aç kalsaydım yahu. kırmızı et içeren bir burger söyledim. yerken ette bir ibnelik olduğunu sezmiştim ama ne bileyim? yarısını yedikten sonra tiksinerek bıraktım. üstelik ice tea istememe rağmen kola doldurmuş elaman.

eve gittim. akşamına evin içerisinde biraz yellendim. biraz değil bayağı bir yellendim daha doğrusu. ne yedirdilerse bana gaz yaptı anlamsız şekilde. sonrasında kokuyu soluduğumda hemen ocağa koştum tüp mü açık kaldı diye.

artık bir haftadır osuruğum piknik tüpü gibi kokuyor. allah belanı versin burgerking."

Evet sahiden bir haftadır osuruğum tüp gibi kokuyor. Metan gazı sıkışmış bildiğiniz. Bu neden olur? Bağırsaklarım nasıl bu hale geldi?

Bir de sakın gitmeyin şu fastfoodçulara ben ettim siz etmeyin.

 
et diye ne yedirdikleri belli degil. kullanilan malzemelerin kimyasal ve ne idugu belirsizsal olmasi sebebiyle normaldir boyle olmasi. fast food gaz yapar zaten. sen simdi huylanmissin ilkinde, simdi 1 haftadir sana oyle olmasa da oyle geliyodur koku. eger bagirsaklarin normal calisiyosa. fast food u birak ben baya luks bi restoranda yemistim burger ama afilli boyle eti de cok leziz gozukuyodu. neyse yerken iyi hos ama akabinde tum gun sistik patladik, siskinlik agirlik, rahatsizlik hissi. ozetle dana yada koyun eti yerine baska, bunyemizin aliskin olmadigi etleri yediriyorlar. yada o kiymadan yapilan fast food burgerlerde, tipki tavuklarda yaptiklari gibi kafa goz ne varsa ogutuyuce atiyolar bagirsak bok pusur. yada bozuktu belki cozduruldu ve gereken zamanda pisirilmedi bekletildi o da sana denk geldi falan. ay destan yazdim resmen imdat. ozetle korkma bisey olmaz :)


  • sekerli portakal  (08.07.14 00:52:11) 
gulecegim hocam ozur dilerim. "sonrasında kokuyu soluduğumda hemen ocağa koştum tüp mü açık kaldı diye." hahahahah. kisin olsa yakin isinin derdim ama neyse ki yaz, o espriyi yapamiyorum.

hocam cidden garip onlar yemeyin. 1 haftadir oyle olmasi bence de psikolojiktir ama emin olmak anne baba yakin arkadas falan yok mu evde koklatsaniz
  • babamasoliimbananickaldirsin  (08.07.14 00:57:42) 
Geçer elbet kalmaz öyle de...

Lan koklatsanız nedir ahahahahahaha
  • materyalist imam  (08.07.14 01:14:32) 
hocam piknik tüpü gibi şeylere gaz kaçaklarının anlaşılması için ya da zehirlenmenin olacağının anlaşılması için yapay koku katarlar. sarımsak kokusu falan da olur bazen. gazın kendisi kokmuyor. büyük ihtimal gaza eklenen kokuya sahip bir şey yedin. sorun olmaz. yoğun bir sindirim varsa bunlar olur.


  • hohoya  (08.07.14 01:26:24) 
biri bütan diğeri metan içeriyo. çok da alâkasız şeyler diil.
osuruğunuz normalde gül kokarmış da, BK yedikten sonra tüp kokmuş gibi bir fıskolociye de girmeyin.

  • compadrito  (08.07.14 02:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.