[]

Niye gecici yuva bulamiyoruz yahu? - cenesi kirik yavru siyah kediye capsli

bu arkadasi kaldirimda buldum. gunlerdir bu haldeymis. yasli bir amca enjektorle et suyu vererek yasatmaya calisiyordu ancak kirik cenesi icin yapabilecegi bir sey yoktu.

ben de dayanamadim, kucuk bir kutuya koyup aldim. kemik torbasi gibi olmus, bildiginiz kemikler sayiliyor. bugun veteriner kliniginde kaliyor. cenesinden ameliyat olmasi gerekiyormus. o parayi nasil cikistiririz allah kerim. ama onceligimiz kedinin gecici bir yuva bulmasi.

gozunuzu seveyim kadikoy'deki bu kediye evinizi acin. sabah 8 aksam 9 calisiyorum onumuzdeki 10 gun boyunca. evdeki kedim epileptik ve en ufak streste nobet geciriyor. gecici yuva olursaniz kendini toparladiktan sonra hemen alirim.

iletisim icin duyuru, sozluk veya detayli_bilgi@hotmail.com

sevgiler

 
Kadıköy'de oturuyorum, Kadıköy Belediyesi bu konularda çok iyi ararsanız hemen yaralı hayvanları gelip olduğu yerden alıyorlar, tedavisini de yapıyorlar. Belediyenin çağrı merkezini aramanız yeterli.


  • :)  (08.07.14 11:12:20) 
Haklarını yemeyeyim bir kere de Üsküdar Belediyesini aradım onların sınırları içindeki bir başka yaralı hayvan için, hemen gelip aldılar.


  • :)  (08.07.14 11:14:36) 
@:)

kadikoy belediyesi ile birlikte calisiyoruz zaten. ancak bu kadar kucuk ve gucsuz hayvanlari enfeksiyon dayanikliligi olmadigi icin vermiyoruz.
  • elxa  (08.07.14 16:40:00) 
ya duyuru'da da herkes yazlikci cikti /:

kediye halen kalabilecegi bir yer ariyoruz ):
  • elxa  (09.07.14 09:18:03) 
19 temmuz itibariyle alabilirim. evimde 1 yaşında erkek (kısırlaştırılmış) sarman var, bilemiyorum anlaşabilirler mi? önümüzdeki 10 günlük süreçte maalesef günde bir kaç saat eve uğrayabileceğim. (Evet, benim ufaklık günün çoğunu tek geçirecek) o yüzden hemen alıp ikisini yalnız bırakmaya cesaret edemem ki bu miniğin de özellikle beslenme konusunda ilgiye ihtiyacı olduğu aşikar.


  • uykucu patates  (09.07.14 15:30:36 ~ 10.07.14 10:04:17) 
@uykucu patates,

cok tesekkurler. 19'undan sonra tekrar dusunebiliriz onu ama 19'una kadar bir gecici yuva hala bulamadik.

ilk defa boyle oldu, garibanim kaldi ortada.
  • elxa  (09.07.14 21:54:52 ~ 21:55:15) 
istanbul'daki birkaç arkadaşıma sordum ben şimdi. umarım içlerinden biri kabul eder :(


  • poison pill  (10.07.14 13:32:47) 
@poison pill

geceleri ve gunduzleri iki farkli yerde kaliyor. karninin doymasi ve ilgilenilmesi icin su an elimizden ancak bu geliyor.
  • elxa  (11.07.14 01:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.