[]

Kedi sevmeyen ve tehdit eden komşu

Selam arkadaşlar,
Benim sorunum (belki daha önce karşılaşanlar vardır büyük ihtimal)bahçeli bir sitede oturuyoruz. Haliyle evcil hayvan besliyoruz. Kedilerimiz var. Son birkaç gündür yan komşu kedilerden nefret ettiğini duyuruyor, çocuğuna da kedi gördüğü zaman taş atmasını söylüyor. "Bunların çaresine bakıcam dur" diye de tehdit ediyor. Hayvancağızların hiçbir suçu yok evine bile girmiyor kadının tek derdi onları görmek. Bahçeli ev eğer bahçeli bir ev de bile hayvan besleyemeyceksek ne yapacağız bilmiyorum. Tehditlerinin sürmesi halinde polis çağırıp kapısına dayanmayı düşünüyorum. Sizin başka önerileriniz varsa duymaktan çok mutlu olurum.



 
Cok benzer bir durum yaşadık. Bizim komsumuz yaşlı teyze değil 40 yaşlarında bir adamdı. Adam çok sert çıkıştı, tartıstılar, en sonunda kavga etmeye kapıya dayandı sitenin ortasında küfürler etti. Babam şikayetçi oldu. Hakaretten dolayı dava açılacak muhtemelen. Sizinki yine yaşlı teyze, bi nebze daha zararsız.


  • mellifica  (07.07.14 23:24:41) 
Kediler bizim hatta hepsi aşılı. ama arada mahalledeki kedileri de beliyoruz zaten çok ürkek onlar da kimseye zararları yok. Kadın yaşlı teyze ama elden ayaktan düşmüş değil. kocası oğulları torunları hep birlikteler. Bir de kedileri akşamları kömürlük var oraya kapatıyoruz. sadece gündüzleri evimizin bahçesinde dolaşıyorlar. Yani kendimi kötü birşey yapmamak için zor tutuyorum. saf kötülük nedir görüyorsunuz.


  • AdamFawer  (07.07.14 23:33:03) 
Bence teyzeyi huzursuzluk çıkardığı ve sizi rahatsız ettiği için zabıtaya şikayet edin. Biraz da o rahatsız olsun. Nefret ediyorum kendini bilmez, küstâh insanlardan.


  • kivilcimin kirkta biri  (08.07.14 00:14:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.