[]

Taksim, İstiklal Caddesini Bilenler

Yarın Taksim İstiklal Caddesi'ndeki Aksigorta şirketine gideceğim. Şu haritadaki yere;
esenler otogardan nasıl giderim? metro ile direkt gidebiliyor muyum?

i.imgur.com

 
o bi kere istiklal caddesi değil bildiğin kabataş.

yapman gereken otogar metrodan zeytinburnunda inip zeytinburnu-kabataş tramvayına binmek ve kabataş da inmek.
  • neo  (07.07.14 22:13:12) 
Kabataş'tan findikliya doğru azcik yuruyeceksiniz. Meclis-i Mebusan Caddesi orası galiba.


  • nereye bu gidis  (07.07.14 22:14:59) 
neo+1 istiklale çok uzak

Hatta kabataş biraz uzak kalır fındıklıda in tam karşında zaten
  • gkn  (07.07.14 22:15:15) 
E telefondaki kadın taksim meydandan istiklal caddessine gir, ilk kilisenin oradaki sokağa gir gibisindn bişeyler söyledi. başka bir ksigorta mı orası acaba.


  • denizaya  (07.07.14 22:26:52) 
Bak sen neo'nun dediğini yap, aksigortadaki kadın telefonda öle tarif ediyor. Fındıklı'da demiyorda, istiklaldeyiz diyor beyoğlu'dayız diyor daha havalı olduğu için.

Aksigorta'ya gideceksen zeytinburnunda in kabataşa giden tramwaya bin. fındıklıda in karşında.

İstiklalden insen de olur ama yokuş aşağı ve uzak, bi de sıcakta hiç çekilmez
  • gkn  (07.07.14 22:29:59 ~ 22:42:58) 
orası fındıklıda sanırım esenlerden metroya binin aksaray durağından tramvaya aktarma yapın fındıklı durağında inip ordan gidin. taksime geçip fındıklıya geçmekten daha mantıklı olur.


  • pamuk helvalar cebe  (07.07.14 22:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.