[]

tercih süreci başladı ben napacağıma karar veremedim gelin bi bakın(capsli)

sonuçlar burada: www.resimupload.net.tr tm den seçicem.

şimdi aklımdaki yerleri karışık yazıyorum: marmara hukuk, mef hukuk, iü psikoloji, odtü işletme, özyeğin işletme, odtü uluslararası ilişkiler.

yazsam geleceğini garanti gördüğüm ve sonlara yazmayı düşündüğüm bölümler: anadolu hukuk, odtü siyaset, odtü uluslararası ilişkiler.

artılarıyla eksileriyle bi akıl verseniz, ne yapsam bilemedim. aslında erhan erkut var diye mef e gidesim var ama bilmiyorum.

 
Ödtü uluslararası yaz geç bence.


  • air  (07.07.14 22:12:41) 
Odtü işletme


  • homo sapiens gotgobekus  (07.07.14 22:14:24) 
işte tam kafası karışık bir eşit ağırlık öğrencisi.

hukuk demişsin, siyaset demişsin, uluslararası ilişkiler demişsin, psikoloji de demişsin bir de işletme demişsin.

güzel kardeşim, hepsi birbirinden ayrı. neye göre seçicen ?
  • neo  (07.07.14 22:16:13) 
Bu kadar karışıklığa direk Odtü işletme yazıp geçmelisin. Bol staj, iyi ingilizce, güzel bi iş bulursun.


  • Lola90  (07.07.14 22:20:41) 
@neo valla ne yalan söyleyim hepsini okurum. hepsi de bana ters bölümler değil. ama işte pek bi önceliğim yok.


  • error522  (07.07.14 22:26:09) 
Tamam yeni okullar açıldı ve ODTÜ nün durumu eskişi gibi değil ama ODTÜ uluslararası, işletme ya da siyaseti puanın tutuyorken Anadolu Üniversitesi diyorsan gülerim ancak sana :)


  • mea maxima culpa  (07.07.14 22:47:14) 
Ben uluslararası ilişkiler okuyorum. Eğer puanın hukuk tutuyorsa hele bir de öyle Kırşehir Erzincan falan değil Marmara'yı tutuyorsa gitmeni tavsiye ederim. Macera aramamak lazım. Bu üniversitenin sonrası da var.

Edit: Biri yanlış anlamış. Ben hukukçular anında iş bulur demedim. Hukukçular, uluslararası ilişkiler mezunlarından daha kolay iş bulabilirler dedim. Ki bu da kimsenin reddedemeyeceği bir şeydir.
  • habes papaz  (07.07.14 22:56:45 ~ 23:12:23) 
linki ben niye açamadım ki 0.o

ben ulus mezunuyum.
ulus türkiyede okunacak bölüm değil.
odtüde bile.
çünkü o okul bitecek , ahanda o gün işler değişecek. piyasanın elemanı olamayacağını anlayacaksın falan filan (acı gerçekler).


eşit ağırlıkda böyle dandik bi alan aslında ben sana kabahat bulmuyorum.
bi listede hem ulus hem pdr hem hukuk olabiliyor.
üçünü toplasan bi mühendis etmiyorsun çünkü sosyal bilim havanda su döver.

neyse, şunu yaz diyemem ama ulus yazma, odtüde bile.
  • cecilia  (07.07.14 23:08:50 ~ 23:15:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.