[]

Otobüs yolculugunda dinlemelik listening parçası

Sabahları 1 saat yolculuk yapıom da ölü geçmesin o vakit diye mp3ten bişe dinliim diyorum. Listeningim pek iyi değil o gelişir hem.

Ne dinliim? Müzik dinliip lyrics i mi çıkarayım? Düz metin olsa daha iyi olur sanki?

Var mı fikri olan?

 
www.bbc.co.uk gibi listening mp3 leri bulabileceğin güzel siteler var,


  • candanag  (07.07.14 21:51:27) 
bbc 4'un arkası yarınları var bir süre sonra konu içine çekiyor zaten seni,tavsiye ederim.


  • patates baskı  (07.07.14 21:51:37) 
dokunmalık reading var ama dinlemelik listening :/


  • rakicandir  (07.07.14 21:51:59) 
@candanag ya bunu biliyorum da şu en baştaki bbc learning english blablabla kısmına ayar oluyorum. 1dkkalık kayıt 10sn sürüyo giriş kısmı

@patates anlamadım ya bbc 4 arkası ney?

@rakican seni de anlamadım:/
  • akşemsettin  (07.07.14 21:59:10) 
sesli ebook indirsen?


  • sen git ben geliyorum  (07.07.14 22:09:00) 
şu abinin podcastlerini tavsiye ederim:

teacherluke.co.uk

bu arada "arkası yarın" dediği radyo tiyatrosu gibi bişeydir. eskiden dinlerdik, bunlar bittiğinde "arkası yarın" derlerdi galiba ya da kuşağın adı oydu galiba.
  • kül  (07.07.14 22:27:39) 
sesli dizi demek yani podcast şu adresten download edilebiliyor.

www.bbc.co.uk
  • patates baskı  (07.07.14 22:28:36) 
Bbc dekilerin textleri de var mı?


  • akşemsettin  (07.07.14 22:54:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.